Απειλούν με λοκ άουτ, απειλεί με μηδενισμό

16:53 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η κόντρα της ομοσπονδίας και των σωματείων της Α2 ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος , το οποίο απειλούν με λοκ άουτ αρχικά έξι σωματεία (Αρκαδικός, Παγκράτι, Ίκαροι Σερρών, Λαύριο, Κόροιβος Αμαλιάδας και Ερμής Λαγκαδά) με επιστολή που έστειλαν χθες προς την ομοσπονδία και ζητούν να βρεθεί άμεσα λύση στο πολύ σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει από την σεζόν 2010-2011 και αφορά την τακτική επιχορήγηση εκείνης της χρονιάς.

Το θετικό για τα σωματεία είναι ότι σε αυτή τους την προσπάθεια δείχνουν να βρίσκουν συμμάχους και άλλες ομάδες της φετινής Α2, καθώς έχει γίνει διαβούλευση με όλες, ενώ υπάρχει και η έμπρακτη στήριξη όλων των ομάδων που αγωνίστηκαν εκείνη την σεζόν στην κατηγορία.
Επίσης δεδομένη είναι και η στήριξη από τον ΠΣΑΚ, κάτι που είναι 100% κατανοητό καθώς τα περισσότερα από τα χρήματα που οφείλονται στα σωματεία προορίζονται για πληρωμές παικτών.
Η ΕΟΚ από την πλευρά της με έγγραφο που απέστειλε στα σωματεία κάνει λόγο για προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εκταμιευθεί η επιχορήγηση και ότι με την αποχή δεν λύνεται τίποτα, ζητώντας αυτοσυγκράτηση και υπομονή, ενώ διαμηνύει πως είναι αποφασισμένη να τηρηθούν οι ημερομηνίες και κανονισμοί και απειλεί με μηδενισμό όποιες ομάδες δεν κατέβουν να παίξουν την πρώτη αγωνιστική.
Ουσιαστικές εξελίξεις ωστόσο αναμένονται την Πέμπτη όπου θα αποφασισθεί οριστικά αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο και να θα υπάρξουν κυρώσεις στις ομάδες που δεν θα αγωνιστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα