Ασταμάτητη η Τσέλσι, γκέλα για Άρσεναλ

16:44 18/10/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΛΕΣΤΕΡ: 1-0
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Σημαντική νίκη με 1-0 για τη Νιούκαστλ κόντρα στη Λέστερ.
Κανέναν λόγο δεν μπορούσε να δώσει η Νιούκαστλ στους οπαδούς της ώστε να... ζωντανέψουν και να τη βοηθήσουν κόντρα στη Λέστερ. Έχοντας περιμένει μια ώρα παραπάνω για την έναρξη του αγώνα λόγω της καθυστέρησης που προκλήθηκε από το πρόβλημα στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου, όλα έμοιαζαν να έχουν επηρεαστεί αρνητικά. Ελάχιστος ενθουσιασμός, ελάχιστες επισκέψεις

παικτών σε κάποια από τις δύο περιοχές, ελάχιστες προϋποθέσεις καλών επιθέσεων... Η ησυχία στο γήπεδο, στο σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους, απέδειξε και με το παραπάνω τα σχεδόν αδιάφορα 45 πρώτα λεπτά.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι "καρακάξες" φάνηκαν πιο δραστήριες και αποφασιστικές για να πάρουν τη νίκη. Στο 51', μάλιστα, ο Παπίς Σισέ έχασε απίστευτη ευκαιρία, περνώντας και τον πορτιέρο της Λέστερ, όμως πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά της εστίας προφανώς από υπερβολική σιγουριά για το γκολ... Η ατομική προσπάθεια του Γκάμπριελ Ομπερτάν στο 71' , περνώντας τρεις αντιπάλους για να νικήσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έδωσε τη λύση στη Νιούκαστλ διαμορφώνοντας το τελικό 1-0!

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιάνμαατ, Τέιλορ, Κολοτσίνι, Ντουμέτ (72' Αϊνταρά), Ανίτα (59' Γκουτιέρες), Κόλμπακ, Ομπερτάν, Σισοκό, Γκουφράν (90' + 1' Καμπελά), Σισέ

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Ντε Λάετ, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι, Καμπιάσο (79' Νόκερτ), Ολμπράιτον (56' Βάρντι), Τζέιμς, Ντρινκγουότερ, Σλοπ (56' Νιούτζεντ), Ουγιόα

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 3-0
Γήπεδο: Γκούντισο Παρκ

Εύκολη νίκη με 3-0 επί της Βίλα πέτυχε η Έβερτον και πήρε ανάσα.

Στα πρώτα λεπτά έδωσε χώρο, απειλήθηκε όμως όσο περνούσε ο χρόνος η Έβερτον ανέβαζε την απόδοσή της. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο σημείωσε με κοντινή κεφαλιά ο Φιλ Γιαγκέλκα (18'), έπειτα από ασίστ του Λέιτον Μπέινς και ήταν αρκετό για να δώσει στους γηπεδούχους τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης.
Η μέχρι πρότινος κινητική Άστον Βίλα «πάγωσε» με το προβάδισμα των «ζαχαρωτών» και... λύγισε στην πίεση και την ορμή των παικτών του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Η Έβερτον ακολούθησε το αγαπημένο της παιχνίδι κατοχής και με τον Ρος Μπάρκλεϊ να προσφέρει ηρεμία στα χαφ, δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει μέχρι το τέλος του 45λεπτου το υπέρ της αποτέλεσμα. Μάλιστα, λίγο έλειψε να ανέβει παραπάνω ο δείκτης του σκορ, όμως οι προσπάθειες των Νέισμιθ και Κόουλμαν δεν βρήκαν στόχο.

Ό,τι δεν κατάφεραν οι προαναφερθέντες, το μπόρεσε ο Ρομέλου Λουκάκου στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Στο 48', ο Βέλγος δέχτηκε την ασίστ από τον Μπάρκλεϊ, σούταρε, με τον Γκουζάν να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και να «κρεμά» την ομάδα του. Τα πάντα έγιναν πιο εύκολα για την Έβερτον. Απαλλαγμένοι από το άγχος, οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνεθ έριξαν στροφές, προτίμησαν τις εύκολες και σίγουρες μεταβιβάσεις και κρατούσαν τους «χωριάτες» με χαρακτηριστική άνεση μακριά από τα καρέ τους.

Τα λεπτά περνούσαν και μαζί οι ελπίδες της Βίλα για κάτι καλό! Οι γηπεδούχοι είχαν το ελεύθερο να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που τους έδωσε την ευκαιρία για τη... χαριστική βολή. Ρόλο... δράστη ανέλαβε ο Σίμους Κόουλμαν, ο οποίος στο 76' πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, γράφοντας το τελικό 3-0.

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Αλκαράθ, Μπάρι, ΜακΚάρθι, Μπάρκλεϊ (66' Πίενααρ), Νέισμιθ (87' Ετό'ο), Όσμαν, Λουκάκου (90+2' Γκίμπσον)

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Χάτον, Φλάαρ, Μπέικερ (26' Κλαρκ), Σισοκό, Ενζογκμπιά (63' Βάιμαν), Κλέβερλι, Γουέστγουντ, Ρίτσαρντσον, Αγκμπονλαχόρ, Μπεντέκε (81' Κόουλ)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 8-0
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Η Σαουθάμπτον διέσυρε με το απίστευτο 8-0 τη Σάντερλαντ και συνεχίζει την καταπληκτική της φετινή πορεία.

Δεν χρειάστηκε πολύ για να... ξεκλειδώσει την άμυνα της Σάντερλαντ. Μόνο το απίστευτο αυτογκόλ του Βεργίνι στο 12' για να δώσει στη Σαουθάμπτον το προβάδισμα και να μετατρέψει το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε παράσταση για έναν ρόλο! Οι «Άγιοι» δεν σταμάτησαν λεπτό, από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, να πιέζουν την
αντίπαλο!
Το πρέσινγκ ήταν ασφυκτικό και κάθε... κατεβασιά των γηπεδούχων μύριζε ευκαιρία! Στο 18', λοιπόν, ήταν η σειρά του Γκρατσιάνο Πελέ να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και να δώσει ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα του.

Εκείνη τη στιγμή, οι «μαυρόγατες»... παρέδωσαν. Αδυνατούσαν να εκδληλώσουν οργανωμένες επιθέσεις και μοιραία φαίνονταν συμβιβασμένοι με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Τα πράγματα στη συνέχεια έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τη Σαουθάμπτον, έπειτα από το τέρμα του Κορκ στο 37' που ουσιαστικά «τελείωσε» τους φιλοξενούμενους.

Απόλυτα φυσιολογικά, λοιπόν, στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι να κάνουν συντήριση δυνάμεων. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στη Σάντερλαντ να βγει στην επίθεση και να απειλήσει. Οι παίκτες του Γκους Πογιέτ δοκίμασαν σε αρκετές περιπτώσεις τα πόδια τους, όμως ήταν εμφανής η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα οι «Άγιοι» έκαναν τέσσερα τα τέρματά τους με δεύτερο αυτογκόλ, αυτή τη φορά με... δράστη τον Μπρίντκατ στο 63'. Όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο, ο Πελέ εκμεταλλεύτηκε την... ψυχρολουσία των φιλοξενούμενων και λίγα λεπτά αργότερα σημείωσε το 5-0 (68')!

Και αν κανείς περίμενε ότι οι γηπεδούχοι θα έριχναν στροφές έκαναν λάθος! Στο 78' ο Τάντιτς πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ένα λεπτό αργότερα ο Γουνιάμα έκανε το 7-0 και στο 86' ο Μέιν ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόστερ, Κλάιν, Φόντε, Αντερβάιλερ, Μπερτράντ, Κορκ, Σνιντερλίν, Σ. Ντέιβις (65' Μανέ), Τάντιτς, Λονγκ (65' Βανιάμα), Πελέ (80' Μαγιουκά)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Βεργίνι, Φαν Άανχολτ, Ο'Σέι, Μπράουν (46' Μπριντκατ), Κάτερμολ, Λάρσον (60' Ρόντγουελ), Γκόμες (61' Τζόνσον), Μπάκλεϊ, Γουίκαμ, Φλέτσερ

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 1-3
Γήπεδο: Ταρφ Μουρ

Μεγάλο διπλό για τη Γουέστ Χαμ με 3-1 επί της Μπέρνλι

Μόλις στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να βρουν δίχτυα και να δυσκολέψουν την Βίλα, αλλά η προσπάθεια του Μπόιντ μετά από σέντρα του Τρίπιερ σταμάτησε στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε με τον Τζούτκιεβιτς να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ έπειτα από προσπάθεια του Ινγκς.

Η πρώτη ουσιαστική αντίδραση της Γουέστ Χαμ ήρθε στο 30ο λεπτό όταν ο Ντάουνινγκ βρήκε λίγο χώρο για να σουτάρει αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Έτσι, και με τον Τζούτκιεβιτς να μην μπορεί να βρει για λίγο την μπάλα μετά από σέντρα του Μπόιντ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως επεφύλασσε δύο γρήγορα γκολ, αμφότερα για τους φιλοξενούμενους. Αρχικά ο Σακό έκανε το 1-0 στο 49ο λεπτό φτάνοντας έτσι τα πέντε γκολ στην Πρέμιερ για να ακολουθήσει δύο λεπτά αργότερα ο Βαλένσια και να δώσει προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του με το κεφάλι, εκμεταλλευόμενος της πολύ καλής σέντρας του Τζένκινσον.

Παρ' όλα αυτά η Μπέρνλι έδειξε πως είχε τα ψυχικά αποθέματα να μην... παρατήσει τον αγώνα και στο 61' ο Μπόιντ την ξαναέβαλε στο παιχνίδι μετά από λάθος του Αντριάν. Παρά την προσπάθειά της ωστόσο να φέρει στα ίσα το σκορ, αυτήν που βρήκε και πάλι δίχτυα ήταν η Γουέστ Χαμ με τον Κάρλτον Κόουλ να «κλειδώνει» το τρίποντο με το κεφάλι έπειτα από κόρνερ του Αμαλφιτανό.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χίτον, Τρίπιερ, Σάκελ, Νταφ, Μι, Κάιτλι (83' Τσαλομπά), Άρφιλντ, Τζόουνς, Μπόιντ, Ινγκς (83' Σορντέλ), Τζούτκιεβιτς (65' Μπαρνς)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Ριντ, Κρέσγουελ, Ντάουνινγκ, Σακό, Νομπλ, Τζένκινσον, Κόλινς, Αμαλφιτανό, Σονγκ (83' Νόλαν), Βαλένσια (59' Κόουλ)

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΧΑΛ: 2-2
Γήπεδο: Emirates

Στο 2-2 κόλλησε η Άρσεναλ με τη Χαλ κι έχασε κι άλλο βαθμολογικό έδαφος.

Αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς ήταν η Άρσεναλ, που θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Τζακ Γουίλσιρ αστόχησε για λίγο με το κεφάλι, αλλά και στο 10ο όταν το σουτ του Καθόρλα πέρασε για λίγο άουτ από την εστία του Χάρπερ.

Τελικά για τους «κανονιέρηδες» δίχτυα βρήκε ο Αλέξις Σάντσες τρία λεπτά αργότερα, όταν έκανε ωραία ενέργει από δεξιά και με συρτό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που, όπως και οι αμυντικοί του, περίμενε κάποια σέντρα.

Στην πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία στο παιχνίδι η Χαλ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι και πάλι στα ίσα, με τον Μοχάμεντ Ντιάμ να κάνει φάουλ στον Φλαμινί που δεν σφυρίχτηκε και στην συνέχεια με ωραία λόμπα να νικάει τον Σέζνι.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και με τον πρώην τερματοφύλακα των Άρη και Ολυμπιακού Βόλου, Γιακούποβιτς, να παίρνει την θέση του τραυματία Χάρπερ.

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αμπέλ Ερνάντες νίκησε στην προσωπική εναέρια μονομαχία τον Περ Μερτεσάκερ και με ωραία κεφαλιά -παρά την εκτίναξη του Σέζνι για να απομακρύνει- και «πάγωσε» το «Emirates» κάνοντας το 2-1.

Στην συνέχεια η Χαλ άλλαξε το σύστημά έχοντας ως κύριο μέλημά της να κρατήσει τους «κανονιέρηδες» μακριά από την εστία της, και όλα έδειχναν πως θα το καταφέρει. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν καθόλου, εκτός από μία κεφαλιά του Σάντσες στο 87' που έδιωξε ο Γιακούποβιτς, για να έρθει ο Χιλιανός στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και να τροφοδοτήσει τον Γουέλμπεκ που έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του με ωραίο τελείωμα.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μπεγιερίν, Μερτεσάκερ, Μονρεάλ, Γκιμπς, Φλαμινί (63' Ράμσεϊ), Γουίλσιρ (69' Κάμπελ), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα, Αλέξις, Γουέλμπεκ

ΧΑΛ: Χάρπερ (43' Γιακούποβιτς), Τσέστερ, Ντέιβις, Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Ντιάμ, Ερνάντες (63' Ραμίρες), Ντόουσον (84' Μπρους), Ρόμπερτσον, Ελμοχαμάντι, Μπεν Αρφά

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΤΣΕΛΣΙ: 1-2
Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Δεν σταματάει με τίποτα η Τσέλσι, που κέρδισε με 2-1 την Πάλας και συνεχίζει μόνη πρώτη.

Μπορεί η Τσέλσι να πήρε πολύ νωρίς το προβάδισμα στο παιχνίδι και να μπήκε σε θέση οδηγού, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα πτοούσε τους παίκτες της Κρίσταλ Πάλας να κοντράρουν στα ίσια τους αντιπάλους τους. Ο Όσκαρ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 8ο λεπτό έκανε το 1-0 για τους "μπλε", ωστόσο, ο Φρέιζερ Κάμπελ ταλαιπωρούσε την άμυνα της ομάδας του Μουρίνιο και έδειχνε ικανός να κάνει τη ζημιά. Η εμφάνιση των "αετών" ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για τους οπαδούς τους. Η Τσέλσι από την πλευρά της έκανε προσπάθεια να ηρεμήσει το ματς και να του δώσει τον δικό του ρυθμό.

Το φινάλε του πρώτου μέρους έκρυβε... εκπλήξεις, με τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα αρχικά να αποβάλλεται στο 40ο λεπτό για πολύ σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες στον Γέντινακ, όμως, λίγο αργότερα, ο Ντελάνεϊ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και η αριθμητική ισορροπία επανήλθε! Από τη στιγμή που το πλεονέκτημα για τους "αετούς" διήρκησε... λίγα δευτερόλεπτα, υποχώρησαν στην επανάληψη, έδωσαν χώρο στους "μπλε" να κινηθούν και ο Σεσκ Φάμπρεγας στο 51' από εκπληκτική συνεργασία με τους Αζάρ και Όσκαρ έκανε με εύκολο πλασέ το 2-0. Το γκολ αυτό τελείωσε και το παιχνίδι επιτρέποντας στο σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο να ηρεμήσει και να ελέγξει απόλυτα το παιχνίδι. Στην εκπνοή των 90', ο Φρέιζερ Κάμπελ απλά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Κέλι, Χάνγκελαντ, Ντελάνεϊ, Γουόρντ, ΜακΆρθουρ (69' Γκεντιουρά), Γέντινακ, Λέντλεϊ (58' Μαριάπα), Πάντσεον (69' Ζαχά), Κάμπελ, Μπολάσι

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Γουίλιαν (42' Φιλίπε Λουίς), Όσκαρ, Αζάρ (86' Σάλαχ), Ρεμί (90' Ντρογκμπά)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 4-1
Γήπεδο: Etihad

Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε με 5-1 την Τότεναμ, με τον Αγουέρο να πετυχαίνει καρέ και να γράφει ιστορία. Τέσσερα πέναλτι είχε συνολικά το ματς!

Ο ρυθμός που είχε δώσει η Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με την Τότεναμ και η ανωτερότητα που επιδείκνυε, δίκαια της είχαν εξασφαλίσει το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο. Όσο κι αν τα "σπιρούνια" είχαν προετοιμαστεί να ψάξουν κάτι θετικό με τις αντεπιθέσεις και όσο κι αν έμοιαζαν ικανοί να απειλήσουν την εστία του Χαρτ κάθε φορά, η αδυναμία της άμυνας των Λονδρέζων ήταν θέμα που δεν θα άφηνε να περάσει ανεκμετάλλευτο η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο Σέρχιο Αγουέρο στο 13ο λεπτό με ωραία κίνηση και δεξί διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, όμως ήρθε άμεση απάντηση. Από λάθος της άμυνας των Πρωταθλητών και συγκεκριμένα του Φερνάντο, ο δραστήριος Μέισον ξεκίνησε την επίθεση για την Τότεναμ, που με τον Έρικσεν από ασίστ του Σολδάδο ισοφάρισε σε 1-1 στο 15'!

Από τη στιγμή, ωστόσο, που οι Μίλνερ και Νάβας είχαν απίστευτη ελευθερία κινήσεων απ' τις πτέρυγες και οι Σίλβα-Αγουέρο ταλαιπωρούσαν την αντίπαλη άμυνα, η Σίτι δεν θα έμενε για πολλή ώρα στο ισόπαλο σκορ. Η λύση ήρθε στο 20' από πολύ αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπαρντ σε μαρκάρισμα του Λαμέλα και εύστοχη εκτέλεση από τον Αγουέρο, ενώ ο Αργεντινός στο 32' έχασε την ευκαιρία από την άσπρη βούλα να ολοκληρώσει το χατ-τρικ του, βλέποντας τον Γιορίς να αποκρούει αρχικά κι έπειτα να βλέπει τη μπάλα να περνάει πάνω απ' τα δοκάρια του από το γυριστό που δοκίμασε ο σκόρερ των δύο τερμάτων στο "ριμπάουντ". Όποτε χρειάστηκε, ο Χαρτ κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του, ενώ ο Γιορίς από την πλευρά του κρατούσε την Τότεναμ στο ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάπως πιο ισορροπημένο. Η πρόθεση της Τότεναμ να βγει μπροστά για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης άνοιξε το παιχνίδι. Ο Αγουέρο συνέχισε να δοκιμάζει τα ρεφλέξ του Γιορίς, με ένα σουτ στο 48', όμως ο Χαρτ είχε περισσότερη δουλειά από τον συνάδελφό του αυτή τη φορά. Ο Σολδάδο στο 62ο λεπτό κέρδισε... αστείο πέναλτι από τον Ντεμικέλις που ναι μεν του έκανε φάουλ έξω από την περιοχή, όμως ο Ισπανός έπεσε μέσα σε αυτή έχοντας κάνει και χέρι! Ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα, παίρνοντας ξανά λανθασμένη απόφαση έπειτα από το πρώτο πέναλτι της Σίτι, όμως ο Χαρτ απέκρουσε και κράτησε το 2-1 για τη Σίτι.

Το ματς θα είχε και τέταρτο πέναλτι! Αφού πρώτα ο Σολδάδο έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγο μετά το χαμένο του πέναλτι, με τον Άγγλο πορτιέρο των "πολιτών" να είναι σε ετοιμότητα και να κρατάει το προβάδισμα για την ομάδα του, έγινε το 3-1 στο 67' με τον Αγουέρο να ολοκληρώνει επιτέλους το χατ-τρικ του. Έστησε τη μπάλα ξανά στην άσπρη βούλα από ανατροπή του Φάζιο που μάλιστα αποβλήθηκε καθώς ο Αργεντινός βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και ο Γιορίς μάζεψε ξανά τη μπάλα απ' τα δίχτυα του. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε από αριστερό σουτ του Αγουέρο, που έκανε πλέον προσωπικό του... πάρτι την αναμέτρηση, στο 75ο λεπτό.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Φερνάντο (76' Γιάγια Τουρέ), Λάμπαρντ (28' Φερναντίνιο), Χέσους Νάβας, Σίλβα (70' Γιόβετιτς), Μίλνερ, Αγουέρο

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντάιερ, Καμπούλ, Φάζιο, Ρόους, Καπού (60' Ντεμπελέ), Μέισον (70' Βερτόνχεν), Λαμέλα (60' Τάουνσεντ), Έρικσεν, Τσαντλί, Σολδάδο

Keywords
αρσεναλ, τσελσι, γκολ, λύση, νιουκαστλ, βιλα, ρος, χαφ, κλαρκ, emirates, ολυμπιακος, μπεν, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, μπλε, εμφάνιση, τσελσι, etihad, τοτεναμ, σισε, Ελιζαμπεθ Τειλορ, Μις φαν ντερ ρόε, ξανα, δυνατα, δουλεια, θεμα, κοντρα, πιεση, ρυθμος, ωρα, αγχος, αδυναμια, αλλαξε το, αμυνα, απιστευτο, απλα, βιλα, βρισκεται, γκολ, γηπεδο, δευτερο, διχτυα, δοκαρι, δωσει, διπλο, εγινε, εδαφος, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ελευθερια, ελλειψη, ενθουσιασμος, εμφάνιση, εστια, ζημια, ζοσέ μουρινιο, ηρεμια, ησυχια, θετικο, ημιχρονο, ισορροπια, κινηση, κι αλλο, κοουλμαν, λαθος, λύση, λογο, μακρια, μπεν, μοχαμεντ, νικη, νιουκαστλ, ομαδα, παντα, ονομα, ορμη, οσμαν, ουσιαστικα, οφσαιντ, πελε, ροη, ρος, ρολο, σεντρα, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, τειλορ, τοτεναμ, τρια, φαουλ, φοστερ, φορα, χαφ, χρονος, ιδιαιτερα, league, μπροστα, ομαδες, παιχνιδι, ποδια, premier league, ωραιο, ξεκινησε, χερια, γιαγια
Τυχαία Θέματα