Από άντρας έγινε γυναίκα για να μην τον πιάσει η αστυνομία! (VIDEO)

16:25 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεφύγεις από την αστυνομία, όταν σε κυνηγάει αλλά ένας Κολομβιανός εγκληματίας σκέφτηκε τον καλύτερο!

Ο Τζοβάνι Ρεμπολέντο, που κατηγορείται για απαγωγές, κλοπές και εκβιασμό είχε καταδικαστεί 60 χρόνια φυλακή, όμως πολύ σύντομα βρήκε τον τρόπο να δραπετεύσει. Όμως, όσο κι αν τον έψαχναν οι αρχές δεν μπορούσαν να τον βρουν πουθενά.

Όμως δεν κρυβόταν καθόλου. Απλώς μεταμορφώθηκε σε... γυναίκα!

Ο Ρεμπολέντο ξόδεψε περίπου 11.000 δολάρια στον πλαστικό χειρουργό, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στήθους, μύτης, γλουτών για να γίνει πιο θηλυκός και

όσο δυνατόν λιγότερο αναγνωρίσιμος.

Μετά από αυτό «βαφτίστηκε» ξανά με το όνομα Ροζαλίντα και μάλιστα εργαζόταν ως ιερόδουλη σε προάστιο της πόλης Μπαρανκίγια. Όμως αργά ή γρήγορα η αστυνομία βρέθηκε στα ίχνη του και τον ανακάλυψε!

«Δεν ήταν κακή προσπάθεια, όμως, όταν έχεις καταδικαστεί σε εξήντα χρόνια φυλάκιση, σίγουρα θα υπάρχει κόσμος που θα σε αναζητά», δήλωσε ένας αστυνομικός. Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι η Ροζαλίντα ξέσπασε σε κλάματα όταν συνελήφθη, ενώ οι υπόλοιπες ιερόδουλες κοιτούσαν έκπληκτες.

Ο... πρώην Τζοβάνι με την συμμορία του συνήθιζε να στέλνει ως «δόλωμα» γοητευτικές κυρίες σε πλούσιους άνδρες ώστε να τους σαγηνεύσουν . Στην πορεία η συμμορία, τους εκβίαζε και τους βασάνιζε, μέχρι να αποκαλύψουν τον κωδικό για τον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα