Κρόος: Στόχος ο τελικός του Κυπέλλου

16:00 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι με την Γιουβέντους, για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τόνι Κρόος τραυματίστηκε στους προσαγωγούς και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ξαναπαίξει την εφετινή σεζόν με τον ίδιο πάντως να αισιοδοξεί πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας εκεί όπου η Μπάγερν Μονάχου θα παίξει με την Στουτγάρδη την 1η Ιουνίου.
Σε δηλώσεις του ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Η αποθεραπεία μου προχωρά με θεαματικό ρυθμό. Όλα πηγαίνουν πολύ

καλά και έχω κάνει σημαντική πρόοδο. Τόση που μπορεί να προλάβω να παίξω σε κάποιο παιχνίδι πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Στόχος δικός μου, καθώς και των γιατρών, είναι να επιστρέψω στις προπονήσεις πριν το τέλος του Μαΐου, ώστε να είμαι σε θέση να αγωνιστώ στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, που είναι προγραμματισμένος για τις αρχές του Ιουνίου. Μπορεί να μην είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, από τη στιγμή που η ομάδα κυνηγά τρία τρόπαια. Αν έχουμε κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τότε το Κύπελλο Γερμανίας θα είναι αυτό που θα μας λείπει από το να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Συνεπώς δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε για τον τελικό του Κυπέλλου της χώρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα