Απόδραση από το κρύο…

20:56 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΟΥΟΝΣΙ- ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ: 1-0
Γήπεδο: Λίμπερτι

Το δύο στα δύο για τη Σουόνσι που κέρδισε δύσκολα με 1-0 τη Σεν Γκάλεν.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Λοπάρ απέκρουσε το σουτ του Μίτσου, ενώ στο 5' μετά από κόρνερ του Ντε Γκουζμαν, ο Μίτσου πήρε την κεφαλιά, αλλά δε βρήκε στόχο. Η Σεν Γκάλεν είχε τη μοναδική ευκαιρία

να ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό, αλλά ο Τρεμέλ απέκρουσε το πέναλτι του Καράνοβιτς και κράτησε το μηδέν. Στο 25ο λεπτό ο Λόπαρ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αμάτ.

Οι «κύκνοι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και άνοιξαν το σκορ στο 54ο λεπτό. Ο Μπονι έκανε το γύρισμα στον Ράουτλετζ, που με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 6ο λεπτό ο Κεϊτά έκανε καταπληκτική ενέργεια, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε άουτ, ενώ στο 72' το σουτ του Βάσκεθ πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρεμέλ, Τιεντάλι, Τσίκο, Ντέιβις, Αμάτ, Μπρίτον, Ντε Γκουζμάν, Ράουτλετζ (61' Ντάιερ), Ποθουέλο (83' Σέλβι), Μίτσου, Μπονί (70' Βάσκεθ)

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ: Λοπάρ, Μονταντόν (74' Ρούσο), Μπέσλε, Βιτκιεβέζ, Μουτς, Μάριτιτς, Μάτις, Λεντζανί, Γιανγιάτοβιτς, Ροντρίγκες (62' Νέιτερ), Καράνοβιτς (46' Κεϊτά)

ΚΟΥΜΠΑΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 0-2
Γήπεδο: Κούμπαν Στάντιουμ

Τους πρώτους της βαθμούς μάζεψε η Βαλένθια που πέτυχε σημαντικό διπλό με 2-0 επί της Κούμπαν Κρασνονταρ.

Στο 26ο λεπτό, ο Μπελένοφ είπε όχι σε κεφαλιά του Κανάλες μετά από κόρνερ, ενώ στο 36' ο Φίντλερ μπήκε στην περιοχή και πιεζόμενος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση, ενώ ζήτησε και πέναλτι. Τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, ήταν ένα σουτ του Σισέ στο 43', το οποίο έφυγε μόλις άουτ.

Στο 51' ο Παρέχο δε βρήκε στόχο από καλή θέση, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Μελγαρέχο έξυσε το δοκάρι της Βαλένθια. Στο 65' ο Φέδε από καλή θέση δεν έπιασε καλά το σουτ και ο Μπελένοφ μάζεψε εύκολα, αλλά στο 72' η μπάλα έφτασε στον Αλκαθέρ μέσα στην περιοχή και από κει ήταν εύκολο να γίνει το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με όμορφο σουτ ο Φεγκουλί στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΚΟΥΜΠΑΝ: Μπελένοφ, Ξαντάο, Ντελμπέρτ, Κοζλόφ, Φίντλερ, Μελγαρέχο, Τλίσοφ, Ποπόφ, Κουμπούλοφ (58' Τσοράεφ), Σισέ (80' Μπαλντέ), Μπουένο (67' Μπουκούρ)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Ρουίθ Μπαραγάν, Κόστα, Παρέχο (75' Οριόλ Ρομέου), Μπερνάτ, Γουαρδάδο, Φεγκουλί, Φουέγο, Κανάλες (58' Φέδε), Πιάτι (65' Αλκαθέρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα