Αποκαλύψεις Δημητρέλου για τη μεταγραφή Μανωλά

11:16 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ προχώρησε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM ξεκαθάρισε πως έγινε το deal και υπογράμμισε πως τα χρήματα που θα λάβει η ΑΕΚ από αυτή την ιστορία θα είναι "σταγόνα στον ωκεανό" αν δεν συνδράμουν οι μέτοχοι: «Οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει. Κάποια διαδικαστικά απομένουν που θα έχουν τελειώσει μέσα στην επόμενη ώρα», είπε αρχικά ο Δημητρέλος για το στάδιο που

βρίσκεται τώρα η μεταγραφή Μανωλά και πρόσθεσε: «Η συμφωνία έκλεισε στις 700.000 ευρώ. Η ΑΕΚ θα πάρει 535.000 ευρώ, ενώ ο Μανωλάς χάρισε και μερικά λεφτά. Ποσοστό μεταπώλησης δεν έχουμε, αν και το ζητήσαμε. Εμείς ζητούσαμε 1 εκατ. ευρώ από τον Ιανουάριο, έπεφτε όμως η τιμή όσο περνούσε ο καιρός. Σωστά ο κ. Κωστένογλου υποστήριζε ότι θα μας λείψει, αγωνιστικά ο Κώστας, όμως έπρεπε να σκεφτούμε πολλά. Εμείς, προσπαθούσαμε από την αρχή να γίνει η μεταγραφή και πιέζαμε να αυξηθεί η προσφορά, να βρούμε λύσεις ώστε όλες οι πλευρές να είναι ευχαριστημένες. Υπήρχε ένα πρόβλημα... Από τη στιγμή όμως που ανέβηκε η Ντνιέπρ και έριξαν τις απαιτήσεις τους οι μάνατζερ βρέθηκε η φόρμουλα.

Θέλαμε μέσα στο ποσό που προσέφερε η Ντντιέπρ να μην υπάρχει και το ποσοστό του Θρασύβουλου. Γι' αυτό είπαμε μήπως κάναμε δύο συμφωνητικά. Θέλαμε να πάρουμε παραπάνω λεφτά, όχι να ρίξουμε τον Θρασύβουλο. Με αυτό τον έμμεσο τρόπο θέλαμε να κάνουμε και τον Θρασύβουλο να ρίξει τις απαιτήσεις του. Όλο αυτό ήταν ένας χειρισμός για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Περίπου σε έναν μήνα θα μπουν τα λεφτά».

Όσον αφορά αν υπάρχει όρος στη συμφωνία με την Ντνιέπρ που να απαγορεύει στον Μανωλά να μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα, ο Δημητρέλος ξεκαθάρισε:

«Δεν δεχόντουσαν να μπει όρος να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος σε λίγους μήνες και θα μπορούσε να πάει όπου θέλει - ακόμα και σε ελληνικό σύλλογο».

Αν τώρα θα βοηθήσουν σημαντικά αυτά τα χρήματα από τη μεταγραφή του Μανωλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ σημείωσε: «Κάθετι στα προβληματικά οικονομικά της ΑΕΚ είναι φιλί ζωής. Στα τόσα προβλήματα όμως, ίσως είναι σταγόνα στον ωκεανό. Αν δεν ευαισθητοποιηθούν οι μέτοχοι θα έχουμε πρόβλημα και ειδικά μέχρι τις 20 Μαρτίου».

Λόγος έγινε και για τα αγωνιστικά τώρα μετά τη φυγή Μανωλά: «Το μυαλό του Μανωλά ήταν εκτός ΑΕΚ. Ίσως τώρα δοθεί μία ευκαιρία για την ΑΕΚ να βασιστεί σε κάποια παιδιά και για τώρα και για του χρόνου, αφού ούτως ή άλλως θα μειωθεί το μπάτζετ. Να δούμε αν μπορούν να σταθούν ή αν θα χρειαστεί να κοιτάξουμε αλλού».

Για το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ εφόσον δεν μπουν χρήματα από τους μετόχους τόνισε: «Είπα από την αρχή, ότι για κάποια χρονική περίοδο θα κάνει ό,τι μου υπαγορεύει η συνείδησή μου. Στη Γ.Σ. στις 7 Μαρτίου, θα δώσουμε ένα περιθώριο επιπλέον μέχρι τις 15 Μαρτίου. Μετά δεν θα έχω λόγο να υπάρχω, αν δεν μπουν χρήματα. Το ποσό που εκτιμώ είναι κοντά στα 3,5 με 4 εκατ. ευρώ. Νομίζω είναι ικανοποιητικά για τον Μάρτι

Keywords
Τυχαία Θέματα