Απόλυτο και κορυφή για Ρόμα

23:38 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΜΑ- ΡΟΜΑ: 1-3
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Ιδανικό ξεκίνημα έχει κάνει η Ρόμα, καθώς πέτυχε τη ν3η σερί νίκη της. Οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν με 3-1 της Πάρμα κι έπιασαν τη Νάπολι στην 1η θέση.

Στο 20ο λεπτό ο Μιράντε είπε όχι σε σουτ του Τότι, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μαϊκόν πέρασε μόλις άουτ. Η Πάρμα απείλησε στο 25' με σουτ του Μπιαμπιανί που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 35' ο Ντε Σάνκτις απέκρουσε το σουτ του Παρόλο. Η Πάρμα αύξησε την πίεσή της και στο 39'

ο Κασάνι έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Μπιαμπιανί με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έκανε το 1-0.

Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 47' ο Πιάνιτς έβγαλε για τον Φλορέντζι, που με δυνατό σουτ από δεξιά, έκανε το 1-1. Στο 52ο λεπτό ο Μαρκιόνι έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Αμάουρι έβαλε και λίγο το πόδι του, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Ο ρυθμός του ματς έπεσε στη συνέχεια, αλλά στο 70', ο Στρούτμαν έδωσε για τον Τότι που έφυγε στ όριο του οφσάιντ και πλάσαρε ιδανικά τον Μιράντε για το 2-1. Στο 80' ο κίπερ της Πάρμα στέρησε το 3ο γκολ από τη Ρόμα, καθώς είπε όχι σε σουτ του Πιάνιτς και στη συνέχεια σταμάτησε και τον Κάσταν, ενώ στο 83' και στο 84' ο Ντε Σάνκτις πραγματοποίησε δύο σημαντικέ επεμβάσεις σε σουτ των Οκάκα και Κασάνο. Και αφού η Πάρμα δεν μπόρεσε να σκοράρει, στην κόντρα ο Ζερβίνιο κέρδισε πέναλτι από τον Κασάνι και ο Στρούτμαν από τα 11 μέτρα, έκανε το 3-1.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε Κασάνι, Φελίπε, Λουκαρέλι, Γκαργκάνο, Παρόλο, Μπιαμπιανί, Μαρκιόνι, Γκόμπι (90' Μεσμπά), Κασάνο, Αμάουρι (69' Οκάκα).

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπενατιά, Μπαλτζαρέτι, Κάσταν, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς, Στρούτμαν, Λιάγιτς (54' Ζερβίνιο), Φλορέντζι (69' Μαρκίνιο), Τότι (75' Μποριέλο).

Keywords
Τυχαία Θέματα