Μπαράλες: Όσα περισσότερα γκολ μπορώ

23:19 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ήρθε για να αντικαταστήσει τον Εμάνουελ Περόνε στην κορυφή της επίθεσης και μετά από τέσσερις αγωνιστικές δείχνει απόλυτα ικανός για να το καταφέρει.

Ο Τζερόνιμο Μπαράλες, ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για την μέχρι στιγμής εμπειρία του στον Αστέρα Τρίπολης, για την εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια και για το μέλλον.

Ο Αργεντινός μίλησε στο επίσημο κανάλι του Αστέρα στο Youtube και αναφέρθηκε και στους τρόπους που «σπαταλά» τον ελεύθερο χρόνο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαράλες:

Είκοσι μέρες μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Αστέρας Τρίπολης επιστρέφει στην Τρίπολη με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής. Πως σκέφτεσαι αυτό το παιχνίδι; Πως το αντιμετωπίζετε ψυχολογικά;

«Όπως έχει δείξει το πρωτάθλημα μέχρις στιγμής, είναι ένα πρωτάθλημα ισοδύναμο. Οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους. Και σε αυτό το παιχνίδι, όπως και σε κάθε παιχνίδι, αλλά ειδικότερα λόγω του ότι παίζουμε στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι με τον κόσμο κοντά μας θα τα καταφέρουμε. Αυτή την στιγμή προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον ΟΦΗ. Και σε αυτό το παιχνίδι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.»

Τι πρέπει να προσέξει ο Αστέρας για να κερδίσει την Καλλονή; Ποια σημεία του παιχνιδιού πρέπει να είναι υπέρ του για να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς;

«Αυτό το πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι να μπούμε από την αρχή πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Το έχουμε πληρώσει σε μερικά παιχνίδια δεν μπήκαμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπαθούσαμε μετά μέσα στον αγώνα να κερδίσουμε το αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει είναι να μην το φέρουμε το παιχνίδι σε μια επικίνδυνη για εμάς κατάσταση. Να μπούμε από την αρχή δυνατά προσεκτικοί και να είμαστε εμείς που θα μπούμε μπροστά στο σκορ».

Βλέποντας τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, πόσο ψηλά πιστεύεις μπορεί να φτάσει ο Αστέρας;

«Από το μέχρι στιγμής πρωτάθλημα θεωρώ ότι ο Αστέρας θα έπρεπε να έχει το λιγότερο δύο βαθμούς ακόμα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει παραπάνω βαθμούς. Θεωρώ ότι ο Αστέρας μπορεί να φθάσει στις τρεις πρώτες θέσεις. Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο ρόστερ. Έχει ένα καλό και ποιοτικό ρόστερ. Θεωρώ ότι είναι ένα σκαλί πάνω από όλες τις ομάδες, αλλά ο Αστέρας δεν μπορεί να τερματίσει κάτω από την τρίτη θέση».

Είσαι εδώ και λίγους μήνες στην Τρίπολη. Πόσο εύκολη, πόσο δύσκολη είναι η προσαρμογή σου στην ομάδα και γενικά στην πόλη;

«Η προσαρμογή μου έχει γίνει εύκολη ιδιαίτερα από το γεγονός ότι υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά είτε από την χώρα μου ή Ισπανόφωνοι ή παίκτες από την Ισπανία και την Βενεζουέλα που υπάρχουν στο ρόστερ. Αυτό μου έκανε πάρα πολύ εύκολη την προσαρμογή μου. Η πόλη είναι μια μικρή, ήρεμη, πολύ καλή πόλη, την απολαμβάνω, περπατώντας στο κέντρο με την σύζυγο μου ή άλλες φορές μένοντας στο σπίτι. Είναι μια πόλη ιδανική για ένα ποδοσφαιριστή να συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Από εκεί και πέρα ποδοσφαιρικά η προσαρμογή ήταν να γνωριστώ με τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών μου, πράγμα έγινε γρήγορα».

Έχεις καταφέρει να σκοράρεις σε συνεχόμενα παιχνίδια και να μπεις στις καρδιές των φιλάθλων. Έχεις βάλει ένα όριο το πόσα γκολ θέλεις να θεωρείς τον εαυτό σου επιτυχημένο από τα πόσα γκολ;

«Η αλήθεια είναι ότι τα γκολ μου δίνουν χαρά με την έννοια ότι βοηθούν την ομάδα να μαζέψει βαθμούς. Κάναμε μια ισοπαλία στα Χανιά με τον Πλατανιά, ένα νικηφόρο αποτέλεσμα εδώ στην Τρίπολη. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα καθώς και τους συμπαίκτες μου στο να μαζέψει η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Δεν έχω κάποιο όριο συγκεκριμένα όσον αφορά το γκολ. Τα γκολ είναι χαρά και για τους επιθετικούς και μακάρι να βοηθάω έτσι την ομάδα».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της ομάδας που βλέπουν την συνέντευξη. Τι θα ήθελες να τους πεις εάν τους είχες μπροστά σου; Τι θα τους έλεγες;

«Να είναι ήρεμοι και να ξέρουν ότι ο Αστέρας πρόκειται να κυνηγήσει τόσο του Κύπελλο όσο και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα. Να είναι σίγουροι ότι οι παίκτες του Αστέρα θα κάνουν σε κάθε προπόνηση πάντα το καθήκον τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα