Αραβίδης: Το 100% για να μείνουμε

12:27 9/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σπουδαία νίκη μέσα στο Αγρίνιο πέτυχε η Δόξα Δράμας με τον Χρήστο Αραβίδη να υπογραμμίζει πως όλοι στην ομάδα θα δώσουν το 100% του εαυτού τους για να μπορέσει η Δόξα να παραμείνει στην κατηγορία. Παράλληλα ο 24χρονος επιθετικός σημείωσε πως η ομάδα θα είχε περισσότερους βαθμούς αν αγωνιζόταν στην φυσική της έδρα.

Σε δηλώσεις του στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο Αραβίδης μίλησε για
- Την φετινή πορεία της Δόξας: "Ο προπονητής που ήρθε, έχει μεγάλη εμπειρία στο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Μας έχει δώσει το στίγμα του και πώς θέλει να παίζουμε. Από εκεί και πέρα, είμαστε

ενωμένοι και μας βγαίνουν κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Το Αγρίνιο και ο Παναιτωλικός έχουν μια έδρα που δεν έχουν περάσει οι μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός. Πάντως, είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".
- Τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας: "Νομίζω ότι με τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει και την σταδιακή βελτίωση που δείχνουμε μπορούμε να είμαστε δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που παίζουμε, με αγώνες Κυριακή-Τετάρτη, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα και θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να συνεχίσουμε στην ίδια κατηγορία".
- Την οικονομική κατάσταση στην Super League: "Βλέπουμε ότι διανύουμε μια δύσκολη οικονομικά σεζόν. Εμείς δεν έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα, χάρη στην φερεγγυότητα του προέδρου μας. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας και είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα όπως η Δόξα να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και παίρνουν εμπειρίες για το μέλλον. Ο προπονητής το είχε πει ότι η ομάδα αυτή θα βασιστεί σε Έλληνες και αυτό μας χαροποιεί, επειδή υπάρχει ένα κλίμα που δεν θέλει Έλληνες ποδοσφαιριστές".
- Την έδρα της ομάδας: "Μας λείπει πολύ. Το βλέπουμε κιόλας. Θα είχαμε περισσότερους βαθμούς, αν παίζαμε στην κανονική μας έδρα. Αν και δεν έχω παίξει, έχω μάθει ότι είναι μια δύσκολη έδρα και προσπαθούμε".
- Την καριέρα του: "Θα μπορούσα να είχα κάνει πολλά περισσότερα πράγματα. Αν δεν μεσολαβούσε η διετία στον Άρη που δεν πήρα τις ευκαιρίες που περίμενα. Αυτά τα δέκα χρόνια είχα 15 συμμετοχές και αυτές ήταν ολιγόλεπτες. Από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει τίποτα για εμένα και συνεχίζω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα