Άρχισε η επιστροφή της ΑΕΚ...

09:08 22/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ ξεκίνησε... Ξεκίνησε την επιστροφή της, ξεκίνησε την προετοιμασία της αυτή την δύσκολη, ιδιαίτερη και μοναδική σεζόν που έρχεται. Από το ξημέρωμα της Δευτέρας (22/7) το προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα απέκτησε ξανά... ζωή.
Με τον Δημητριάδη να βρίσκεται εκεί από τις 6.30 και μέχρι τις 7 το πρωί να συγκεντρώνεται και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ (λίγο μετά τις 7 ο Αντώνης Κέζος επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο), όλοι υποδέχθηκαν τους παίκτες, παλαιούς

και νέους.
Το ραντεβού είχε δοθεί στις 8 το πρωί, όμως μέχρι τις 7.30 όλοι οι παίκτες ήταν στα Σπάτα. Εκεί βρίσκεται και ο νεαρός Τζανετόπουλος που θα δοκιμαστεί, φτάνοντας μαζί με τον νέο τερματοφύλακα της ΑΕΚ Ηλία Βούρα, με τον οποίο γνωρίζονται από τη Νίκη Βόλου.

Ο Κορδέρο έφτασε με ταξί στα Σπάτα, ενώ αρκετοί είναι οι γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά στους στο προπονητικό κέντρο, με τρεις παίκτες από την U17 της ΑΕΚ να παίρνουν μέρος στην προετοιμασία. Σημαντική ημέρα και για τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος νωρίς - νωρίς βρίσκεται στα Σπάτα, στη μεγάλη του επιστροφή στην ΑΕΚ ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του.

Από τις 8.10 ξεκίνησε η προπόνηση της ΑΕΚ, η πρώτη για τη νέα σεζόν...

Keywords
Τυχαία Θέματα