Ασταμάτητοι Κόμπι και Μπουλς

10:36 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με απολογισμό 48 πόντους σε 39 λεπτά συμμετοχής, ο Κόμπι Μπράιαντ απέδειξε γιατί είναι ο κορυφαίος σκόρερ του εφετινού πρωταθλήματος οδηγώντας τους Λος Άντζελες Λέικερς στην νίκη επί των Φίνιξ Σανς με 99-83. Αυτή ήταν η Τρίτη σερί επιτυχία για τους Λέικερς με τους Σανς να μην μπορούν να σταματήσουν τον Μπράιαντ και περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο με τον Φράι να πετυχαίνει 17 πόντους και να είναι ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Αριζόνα.

Οι Σικάγο Μπουλς εξακολουθούν να σκορπούν τον τρόμο στο πέρασμα τους καθώς επικράτησαν και στην Μινεσότα των Τίμπεργουλβς με 111-100.

Στην μονομαχία ανάμεσα στον Ντέρικ Ρόουζ και στον Ρίκι Ρούμπιο επικράτησε κατά κράτος ο άσος των Μπουλς με 31 πόντους με τον Ρούμπιο να μένει στους 13. Ο Λοβ ήταν μεν ο πρώτος σκόρερ των Τίμπεργουλβς με 20 πόντους αλλά με κακά ποσοστά ευστοχίας, 5/18.

Ο Ντουέιν Ουέιντ επέστρεψε στην δράση και μαζί με τον Λεμπρόν Τζέιμς πέτυχαν συνολικά 60 πόντους αλλά αυτό δεν αρκούσε στους Μαϊάμι Χιτ οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 111-106. Ο Νέιτ Ρόμπινσον (24 π.) και ο Μόντα Έλις (22 π.) ήταν οι κορυφαίοι για τους Ουόριορς οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν παρά τους 34 πόντους του Ουέιντ και τους 26 του Λεμπρόν Τζέιμς.

Στο Μέμφις, η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησε των Γκρίζλις με 100-95 έχοντας για πρωταγωνιστές και πάλι τον Γουέστμπρουκ και τον Ντουράντ με 30 και 22 πόντους αντίστοιχα. Από τους Μέμφις, ο Γκασόλ πέτυχε 20 πόντους μαζεύοντας και 14 ριμπάουντ.

Στο Ντιτρόιτ, οι πρωταθλητές Ντάλας Μάβερικς επιβλήθηκαν των Πίστονς με 100-86 με τον Ντιρκ Νοβίτσκι να πετυχαίνει 18 πόντους και να είναι ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές ενώ από τους Πίστονς ξεχώρισε ο Μπάινουμ με 20 πόντους. Πλέον οι Μάβερικς μετράνε 5 νίκες και ισάριθμες ήττες.

Μεγάλο μέρος από την δύναμη τους χάνουν εκτός έδρας οι Σαν Αντόνιο Σπερς κάτι που φάνηκε και στο Μιλγουόκι όπου ηττήθηκαν από τους Μπακς με 106-103. Η ομάδα του Τέξας έχει τέσσερις σερί ήττες μακριά από την έδρα της την στιγμή που στο Σαν Αντόνιο έχει έξι σερί νίκες. Οι 22 πόντοι του Πάρκερ και οι 20 του Ντάνκαν δεν ήταν αρκετοί απέναντι στον Στίβεν Τζάκσον που με 34 πόντους οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην νίκη.

Στο Όρεγκον, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επικράτησαν των Λος Άντζελες Κλίπερς με 105-97 χάρη στους 20 πόντους του Ουάλας όσους πέτυχε και ο Μπάτλερ για λογαριασμό των Κλίπερς. Έτσι οι Μπλέιζερς πήραν την ρεβάνς για την ήττα της πρωτοχρονιάς.

"Πέντε στα πέντε" για τους Γιούτα Τζα που επικράτησαν των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 113-105 με τον Τζέφερσον να έχει 30 πόντους και 12 ριμπάουντ. Από τους Καβαλίερς ξεχώρισε ο Τζέιμισον με 22 πόντους.

Την πρώτη τους νίκη στην εφετινή σεζόν μετά από οκτώ αγώνες πανηγύρισαν τα ξημερώματα οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς που κέρδισαν τους Τορόντο Ράπτορς με 93-78. Γιανγκ και Λιούις ήταν οι κορυφαίοι των νικητών σημειώνοντας από 15 πόντους ο καθένας ενώ από τους Ράπτορς ο Μπαρνιάνι πέτυχε 22 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγών

Keywords
Τυχαία Θέματα