Κλείνουν θέσεις για τους «8»

09:56 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

Κέρκυρα-Δόξα Δράμας (14:00, ΟΤΕ Sport)
"ΕΑΚ Κέρκυρας" Διαιτητής: Τριτσώνης

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό η Δόξα Δράμας ταξιδεύει στην Κέρκυρα προκειμένου να πάρει την πρόκριση και να προκριθεί στα προημιτελικά. Η Κέρκυρα,

από την μεριά της με την παρουσία του Γκράθια στον πάγκο και τον Μάρτιν στην επίθεση εμφανίζει σημάδια βελτίωσης και θέλει να προχωρήσει στον θεσμό του Κυπέλλου με τις δυο ομάδες πάντως να έχουν ρίξει όλο το βάρος στην παραμονή στην κατηγορία. Η Κέρκυρα θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Κοντοδήμο και Μίχο ενώ η Δόξα Δράμας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καπέλ, Ψυχογιό και Αγγελούδη.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Σακελλαρίου, Ζιάμπαρης, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Ηλιάδης, Χαμπλ, Βιόπουλος, Γραμμόζης, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Αγρίτης, Μαρτίν, Τσίγκας, Μπάρκογλου.
Δόξα Δράμας: Αμπουμπακαρί, Λεάντρο, Βάντερσον, Λίμα, Σέρεμετ, Αραβίδης, Βέρτζος, Δαύκος, Κατσικογιάννης, Κουμπρόγλου, Μπριλάκης, Ρούτσης, Σικαλιάς, Σοϊλέδης, Στεριανός, Τοπούζης και Τριποτσέρης.

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (16:00, ΟΤΕ Sport)
"Ζωσιμάδες", Διαιτητής: Κωνσταντινέας

Με στόχο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στα Ιωάννινα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει δείξει βελτίωση μετά την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο και θέλει την πρόκριση με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει στους Φεγκρούς, Ανδράλα και Σκούφαλη. Την κακή εικόνα που δείχνει στα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να βελτιώσει ο Αστέρας Τρίπολης παίρνοντας την πρόκριση μέσα στους "Ζωσιμάδες" με τον Σάκη Τσιώλη να μην υπολογίζει σε βασικά στελέχη όπως οι Μπρέσκα, Ουσέρο, Χουανίτο, Περόνε, Άλβαρεζ και Ροτζέριο.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν το παιχνίδι
Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Λαδάκης, Ναβάρο, Έγκον, Αρσενίεβιτς, Τσουμάγκας, Χούλι, Ράγιος, Σολάκης, Μπακασέτας, Φρανκού.

Ολυμπιακός-Θρασύβουλος (19:00, ΟΤΕ Sport)
"Γ. Καραϊσκάκης", Διαιτητής: Κομίνης

Να ξεσπάσει στον Θρασύβουλο για την ισοπαλία με την Δόξα Δράμας θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός ο οποίος στάθηκε τυχερός στην κλήρωση καθώς τέθηκε αντιμέτωπος με τον μοναδικό εκπρόσωπο της Football League. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε στην αποστολή τον Γέστε αφήνοντας εκτός τους Τοροσίδη, Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ, Κοστάντσο, Χολέμπας, Φέισα, Ορμπάιθ και Μανιάτη.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Δασκαλάκης, Μοντέστο, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ιμπαγάσα, Ποτουρίδης, Μιραλάς, Φουστέρ, Μόνχε, Πάντελιτς, Μέγιερι, Βαλεριάνος, Μακούν, Φετφατζίδης, Γέστε, Αμπντούν και Χαβίτο.

Νέος Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (21:00, ΟΤΕ Sport)
"Νέα Σμύρνη", Διαιτητής: Κάκος

Με πολλές αλλαγές και στόχο την πρόκριση, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Νέα Σμύρνη κόντρα στο

Keywords
Τυχαία Θέματα