Κασιδιάρης: Τρίβω στα μούτρα σας την απόφαση (VIDEO)

15:42 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε αθώο, λόγω αμφιβολιών, τον Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση της επίθεσης που δέχτηκε φοιτητής από αγνώστους στην Πανεπιστημιούπολη το 2007.
Στο άκουσμα της απόφασης μέλη της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στην αίθουσα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ηλίας Κασιδιάρης

παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπ και μαχαίρωσαν τον φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.

Σε δηλώσεις του λίγο μετά την απόφαση ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε: "Μέχρι σήμερα τα τσοντοκάναλά σας με έλεγαν ότι είμαι ληστής, μαχαιροβγάλτης και εγκληματίας. Εγώ από την πρώτη στιγμή έλεγα ότι είμαι αθώος. Σήμερα η δικαιοσύνη είπε ότι είμαι αθώος. Τρίβω στα μούτρα σας αυτή την απόφαση, στα αφεντικά σας, στους εργολάβους σας, στους καναλάρχες και στους θλιβερούς πολιτικούς μας αντιπάλους, που πολλοί θα ήθελαν σήμερα η Χρυσή Αυγή να είναι στο περιθώριο. Όμως, είμαστε εδώ. Είμαστε πανίσχυροι και πολύ σύντομα θα είμαστε κυρίαρχοι".

Η εμπλοκή του Ηλ.Κασιδιάρη στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είπε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον νυν βουλευτή.

Ο κατηγορούμενος βουλευτής αρνήθηκε ότι συμμετείχε στο περιστατικό, λέγοντας ότι εκείνη την ημέρα βρισκόταν -ως ιατρικός επισκέπτης- σε νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα