Ρονάλντο: Ο Γκιγκς θα σταματήσει στα 50

15:06 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ράιαν Γκιγκς πραγματοποίησε την 1000η του εμφάνιση παίζοντας μάλιστα και πάρα πολύ καλά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην κρύβει τον θαυμασμό του και να υποστηρίζει πως ο 39χρονος Ουαλός μέσος θα παίζει μπάλα μέχρι τα 50 του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχτηκε σαν δώρο την φανέλα με την οποία ο Γκιγκς αγωνίστηκε για 1000ή φορά με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να δηλώνει: "Ο

Γκίγκσι θα σταματήσει όταν φτάσει 50 ετών. Είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και παίζει ακόμα με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Είναι απίστευτο. Ο Γκίγκσι είναι η σημαία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι χαρούμενος για εκείνον".
Για τον Ράιαν Γκιγκς μίλησε και ο Τσάμπι Αλόνσο ο οποίος τόνισε: "Αποτελεί ένα σπουδαίο παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιριστές με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο γήπεδο και με τον τρόπο που παίζει. Τα πήγε σπουδαία, ακόμα και όταν ήταν σε πολύ πιο δύσκολες θέσεις, έπαιρνε την ευθύνη να κουβαλάει την μπάλα και να βγαίνει μπροστά".

Keywords
Τυχαία Θέματα