No Ronaldo… no problem!

18:54 30/11/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 4-0
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Μπορεί ο Ρονάλντο να παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα, ωστόσο η Ρεάλ κέρδισε εύκολα με 4-0 τη Βαγιαδολίδ και παρέμεινε σε απόσταση τριών βαθμών από τη 2η, Ατλέτικο.

Στο 3ο μόλις λεπτό η κεφαλιά του Ράμος έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 6' ο Ντι Μαρία σημάδεψε το δοκάρι τη Βαγιαδολίδ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαρίνιο είπε όχι σε σουτ του Ντι

Μαρία, ενώ στο 11' και στο 13' οι Ράμος και Μπενζεμά αστόχησαν από καλές θέσεις. Στο 24' ο Μαρίνιο είπε όχι στον Μπενζεμά, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 28'. Στο 30' ο Μαρίνιο βγήκε και πρόλαβε εντυπωσιακά τον Ντι Μαρία, αλλά στο 33' ο Μπέιλ με κεφαλιά μετά από νέα επέμβαση του Μαρίνιο, άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπενζεμά με νέα κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ στο 44' ο Γκέρα αστόχησε από ιδανική θέση.

Στο 46' το σουτ του Μόντριτς έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 60' ακυρώθηκε γκολ του Μπενζεμά ως οφσάιντ. Οι Μαδριλένοι συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν το 3-0 στο 63ο λεπτό. Ο Μαρσέλο έβγαλε από αριστερά τη σέντρα, ο Πένια κατά λάθος έστρωσε την μπάλα στον Μπέιλ που από το ύψος του πέναλτι νίκησε με όμορφο σουτ του Μαρίνιο. Στο 65' ο Λόπεθ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπεργκντίχ, ενώ στο 82' ο Μαρσέλο έπιασε αέρα μέσα από την περιοχή. Το τελικό 4-0 για τη Ρεάλ ήρθε στο 90', όταν ο Μπέιλ έπαιξε όμορφα το ένα-δύο με τον Μαρσέλο και πλάσαρε από κοντά τον Μαρίνιο.

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Μαρσέλο, Ράμος, Πέπε, Καρβαχάλ, Αλόνσο, Μόντριτς, Ίσκο, Ντι Μαρία (74' Γιεσέ), Μπέιλ, Μπενζεμά (73' Μοράτα).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Αλκατράζ, Ρουέδα, Βαλιέντε, Πένια, Σάστρε (85' Οσόριο), Ρούμπιο, Ρόσι, Λάρσον (46' Ομάρ), Μπέργκντιχ, Γκέρα (73' Μανούτσο).

ΘΕΛΤΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 3-1
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Τεράστια ανάσα πήρε η Θέλτα, που επικράτησε με 3-1 της Αλμερία και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Αλμερία αιφνιδίασε την Θέλτα και άνοιξε το σκορ στ 9ο μόλις λεπτό, καθώς ο Σούσο έκανε όμορφη ενέργεια και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γιοέλ. Στο 13ο λεπτό ο Ντουμπαρμπιέ έκοψε σωτήρια τον Κάρλες, ενώ στο 16' ο Κάρλες έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στον Κρον Ντέλι που βρισκόταν σχεδόν στη γραμμή. Τελικά στο 26ο λεπτό ο Ορεγιάνα με σουτ από το ύψος της περιοχής, έφερε στα ίσα τα ματς. Στο 39' μετά από σέντρα του Μάγιο, ο Ντίας δεν βρήκε για χιλιοστά την μπάλα, ενώ στο 42' ο Εστεμπάν έπεσε κι έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Άλεξ Λόπεθ. Η Θέλτα άγγιξε το 2ο γκολ στο 45' καθώς ο Εστεμπαν πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Κάρλες και στη συνέχεια η κεφαλιά του ίδιου παίκτη, σταμάτησε στο δοκάρι της Αλμερία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και γύρισαν το ματς στο 49ο λεπτό. Μετά από κόρνερ, ο Αουρτενέτσε έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Ουμπίνια με κοντινή προβολή έκανε το 2-1. Στο 55ο λεπτό το πλασέ του Βιδάλ από τα ύψος της περιοχής, έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 58' ο Κάρλες έκανε την προβολή, μπέρδεψε τον Εστεμπάν που μπήκε σχεδόν με την πάλα στα δίχτυα για το 3-1. Στο 63' ο Εστεμπάν είπε όχι σε σουτ του Ορεγιάνα, ενώ στο 68' ο Τρουχίγιο ήταν εκείνος που πρόλαβε τον φορ της Θέλτα. Στο 83ο λεπτό η Θέλτα είχε δοκάρι με τον Νολίτο.

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Αουρτενέτσε Τόνι (61' Τζόνι), Κόστας, Μάγιο, Ουμπινια, Ραφίνια (65' Φερνάντεθ), Λόπεθ, Κρον Ντέλι (77' Νολίτο), Ορεγιάνα, Κάρλες.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Νέλσον, Τορσιλιέρι, Τρουχίγιο, Ντουμπαρμπιέ (75' Ραούλ Γκαρθία), Αζέεζ, Βέρθα, Σοριάνο (66' Μπαρμπόσα), Βιδάλ, Σούσο, Ντίας (69' Ρομέρα).

ΕΛΤΣΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-2
Γήπεδο: Μαρτίνεθ Βαλέρο

Η Ατλέτικο πέρασε και απ' την έδρα τη Έλτσε με 2-0 και έπιασε την Μπαρτσελόνα (ένα ματς λιγότερο) στην κορυφή.

Η Ατλέτικο πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο 10' έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία, καθώς μετά από κόρνερ, ο Γκάμπι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ερέρα έπεσε και μπλόκαρε, ενώ στο 18' το σουτ του Κορομίνας έξω από την περιοχή, πέρασε λίγο άουτ. Στο 23ο λεπτό ο Μποάκιε βγήκε μόνος του από δεξιά, αλλά σούταρε στην κερκίδα, ενώ στο 32' το σουτ του Αρντά Τουράν, έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ερέρα. Στο 34' ο Σουάρεθ έκοψε σωτήρια το σουτ του Κόστα.

Στο 60ο λεπτό ο Κουρτουά έπεσε κι έδιωξε όμορφα το σουτ του Ζιλ, αλλά στο 63' η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ. Ο Γκαρθία σούταρε από μακρά, ο Ερέρα έκανε λανθασμένη απόκρουση και ο Κόκε ήρθε από πίσω και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο πριν το πλασέ του Κόκε ο Κόστα φαίνεται καθαρά να κάνει φάουλ στον Μποτία και να μην τον αφήνει να διώξει την μπάλα. Ωστόσο στο 69' ο Τουράν πήρε καθαρά την μπάλα με κεφαλιά προ του Ερέρα, με τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ για ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ, αλλά στο 74' ο Αντριάν έβγαλε κάθετα για τον Κόστα, που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Ερέρα και να κάνει το 2-0.

ΕΛΤΣΕ: Ερέρα, Αλμπαθάρ, Λομπάν, Μποτία, Σουάρεθ, Σάντσεθ (75' Μάρκεθ), Πέρεθ, Ζιλ, Κορομίνας, Φιδέλ (65' Αααρόν Νίγκεθ), Μποάκιε (72' Κ.Ερέρα).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γοδίν, Λουίς, Τιάγκο, Τουράν (70' Αντριάν), Κόκε, Γκάμπι, Βίγια (62' Γκαρθία), Κόστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα