Αζάρ: Φοβισμένος απέναντι στον Μουρίνιο

13:54 6/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι εδώ και λίγες μέρες, και επίσημα, προπονητής της Τσέλσι και όλοι αναμένουν την πρώτη προπόνηση με τον Εντέν Αζάρ να μην κρύβει πως θα αισθάνεται λίγο φοβισμένος την πρώτη φορά που θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού.

Σε δηλώσεις του ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι τόνισε: "Είναι ένας μυστηριώδης τεχνικός, το όνομα του οποίου συζητιέται πάντα. Ίσως στην πρώτη προπόνηση να είμαι λίγο φοβισμένος. Εξάλλου, είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Είναι όμως ένας άνθρωπος με δυο χέρια

και δυο πόδια, οπότε θα έχω μια φυσιολογική σχέση μαζί του, όπως είχα με τους προηγούμενους προπονητές μου. Θα είναι ευχαρίστηση να έχω έναν τέτοιο προπονητή, ειδικά από την στιγμή που όλοι λένε πως θα με βοηθήσει".
Ο Αζάρ μίλησε και για τους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν: "Κάθε χρόνο βελτιώνομαι και γίνομαι ολοένα και καλύτερος αλλά θέλω να γίνω πιο αποτελεσματικός. Το όνειρο μου είναι να πετύχω 50 ή 60 γκολ, όπως οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Έδειξαν ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό, οπότε ίσως να κάνω και εγώ το ίδιο. Είχα πολλές ασίστ πέρσι και μερικά γκολ, όμως το πρόβλημα είναι πως επιλέγω συνήθως την όμορφη λύση και ντριμπλάρω την μπάλα ενώ αν έκανα κάτι διαφορετικό ίσως να έκανα περισσότερη ζημιά στους αντιπάλους. Κάποιες φορές μου λείπει το δολοφονικό ένστικτο αλλά έχω την πρόθεση να το αλλάξω αυτό. Χρειάζεται να κάνω περισσότερα σουτ από το να ψάχνω να κάνω κάτι όμορφο, και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσω να κάνω την νέα σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα