«Δουλέψτε στην Μανιτόμπα με μισθό 2400 ευρώ»

12:59 6/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η κυβέρνηση της περιοχής Μανιτόμπα στα βόρεια του Καναδά σε συνεργασία με την τοπική Ελληνική Πρωτοβουλία προσφέρει, σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, θέσεις εργασίας σε Έλληνες με μισθό 2400 ευρώ. Οι Έλληνες έδειξαν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για μετανάστευση στην Μανιτόμπα του Καναδά που λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, "έπεσε" η ιστοσελίδα της Ελληνοκαναδικής Ένωσης Φιλίας, στην οποία αναγράφονται όλες οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη διαδικασία των συνεντεύξεων.
Σημειώνεται πως οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν

το αργότερο έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου.
Ειδικοί εκπρόσωποι του μεταναστευτικού προγράμματος της Μανιτόμπα θα επισκεφθούν την Αθήνα, από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου για να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις και να επιλέξουν αυτούς που θα αποκτήσουν άδεια εργασίας στον Καναδά. Ζητούνται κυρίως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, εργαζόμενοι σε αγροκτήματα και κατασκευές και δάσκαλοι.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αποκλείονται όσοι δεν έχουν αυτές τις ειδικότητες. Όπως δηλώνει στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ το μέλος της Ελληνικής Πρωτοβουλίας της Μανιτόμπα Βικτώρια Δούση Σιντλ ο μέσος μισθός στη συγκεκριμένη επαρχία ανέρχεται στα 600 ευρώ την εβδομάδα για ειδικότητες, όπως διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί ενώ για επαγγέλματα, όπως μηχανικός ή δάσκαλος, οι μισθοί είναι ακόμη μεγαλύτεροι.
Επιπλέον οι εργαζόμενοι στην βόρεια αυτή και παγωμένη περιοχή του Καναδά δικαιούνται πλήρη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ γίνονται κρατήσεις από τον μισθό τους για τη σύνταξή τους.
Στη Μανιτόμπα υπάρχει μια «δεμένη» κοινότητα Ελλήνων που αριθμεί περίπου 1.000 μέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα