Αζάρ: Σε δύο χρόνια το Τσάμπιονς Λιγκ

16:10 31/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βέλγος σταρ των «μπλε» αναφέρθηκε στο ότι η ομάδα του δεν έχει πίεση για την διοργάνωση αυτή αφού κανείς δεν την θεωρεί φαβορί και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά. «Έχουμε ένα νέο σύνολο ακόμα αλλά πιστεύω ότι σε δύο χρόνια θα μπορούμε να πάρουμε Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα κανείς δεν μας θεωρεί φαβορί αλλά αυτό ίσχυε και το 2012», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ παίξαμε με την Μπάγερν που είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και πήραμε ισοπαλία. Αλλά τώρα αυτό που πρέπει να μας νοιάζει

είναι να περάσουμε την Γαλατά του Ντρογκμπά που είναι πολύ σπουδαία προσωπικότητα για την Τσέλσι και την ιστορία της».

Όσο για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, σχολίασε: «Έδωσα απάντηση σε όσους έλεγαν ότι σκοράρω μόνο στα εύκολα ματς. Αυτό με ευχαριστεί. Προσπαθώ να σκοράρω και να δίνω ασίστ σε κάθε παιχνίδι. Είμαι τελειομανής αλλά ακόμα δεν είμαι τόσο ικανός σκόρερ. Το δουλεύω».

Αναφορικά δε με τις σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, είπε: «Εγώ πιστεύω ότι με συμπαθεί. Μερικές φορές παίζεις με το μυαλό του άλλου αλλά πιστεύω ότι δεν έχει πρόβλημα με μένα. Επηρεάζει θετικά τους παίκτες του ενώ αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι είναι κοντά μας πάντα. Σε αφήνει να δουλέψεις και όταν έχει να σου πει κάτι, στο λέω, πάντα με φιλική διάθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα