Μπαλοτέλι: Να μείνει ο Αλέγκρι

09:46 6/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αποχωρεί από τον πάγκο της Μίλαν στο τέλος της σεζόν με τον Μάριο Μπαλοτέλι να στέκεται στο πλευρό του Ιταλού τεχνικού και να υπογραμμίζει πως αν ο ίδιος ήταν στην διοίκηση θα έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει στην ομάδα.
Μετά την νίκη επί της Τορίνο, ο Ιταλός επιθετικός τόνισε: "Όταν πρωτοήρθα στην Μίλαν, ο Αλέγκρι ήταν ο υπεύθυνος και αυτός που είχε τον έλεγχο και όλα πήγαιναν καλά. Αυτό που ελπίζω εγώ είναι να παραμείνει στην ομάδα καθώς είμαι πάρα πολύ

ικανοποιημένος από την συνεργασία μας. Αν ήμουν στην διοίκηση, θα έκανα τα πάντα για να τον κρατήσω εδώ".
Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τορίνο, ο Μπαλοτέλι δήλωσε: "Ήταν ένα σημαντικό γκολ, αλλά για να έχει πραγματική σημασία θα πρέπει και στα επόμενα παιχνίδια να καταφέρουμε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε, ώστε να διατηρήσουμε την διαφορά μας από την Φιορεντίνα. Εγώ είμαι μόνο ένας παίκτης που προσπαθεί να συνεισφέρει στην ομάδα. Όλοι μας κάναμε μεγάλη προσπάθεια και μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη".
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Γιουβέντους αλλά και για την φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με ένα βιβλίο που κυκλοφορεί για τον ίδιο, ο Μπαλοτέλι δήλωσε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Γιουβέντους, καθώς κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα. Άκουσα ότι έχει κυκλοφορήσει ένα βιβλίο για την ζωή μου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έχεις γράψει κάτι για κάποιον, χωρίς να έχεις επικοινωνήσει ποτέ μαζί του και να τον έχεις ρωτήσει. Πάρα πολλά... σκουπίδια έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εμένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα