Μπαράλες «καυτός» τον οδηγεί

19:14 7/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Θ. Κολοκοτρώνης»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος

Μία θέση στα πλέι-οφ «κλείδωσε» ο Αστέρας που επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στην Τρίπολη και αφού τον «τελείωσε» στο κυνήγι της Ευρώπης μείωσε στους 4 την διαφορά πό τον τρίτο ΠΑΟΚ. Σκόρερ ο Μπαράλες στο 44' με κεφαλιά. Αυτό ήταν το 13ο φετινό γκολ του Αργεντινού επιθετικού που συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα του.

Μετά από ένα πρώτο τέταρτο όπου η επιλογή Νιόπλια να χρησιμοποιήσει τον Μπρίτο «μπέρδεψε» τους Αρκάδες (είχε και μεγάλη ευκαιρία στο 10' να ανοίξει το σκορ), ο γηπεδούχος Αστέρας πήρε τα ηνία του ματς. Έχασε ευκαιρίες με Μάσα στο 23' Μπαράλες στο 36' και Μάσα στο 40'. Τελικά το 1-0 έκανε ο Μπαράλες στο 44ο λεπτό με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή του Γκορμπούνοφ.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εμφανώς πεσμένος σε σχέση με τα πρώτα 45 λεπτά. Πέρα από κάποια σουτ κυρίως από πλευράς Αστέρα έξω από την περιοχή του Γκομπούνοφ και ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Μαρσελίνιο στο 66' δεν είδαμε κάτι αξιοσημείωτο και τα πολλά λάθη και τα σκληρά μαρκαρίσματα συνόδεψαν το ματς ως τη λήξη του με το 1-0 να μένει ως το τέλος και τον Αστέρα να παραμένει σε τροχιά πλέι-οφ αλλά και να πλησιάζει τον ΠΑΟΚ στους 4 βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης(Στάϊκος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Μουνάφο(90' Τσοκάνης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Μπαράλες, Ρόλε(77' Κουρμπέλης), Πάρα(64' Γιαννιώτας)

Ατρόμητος(Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Κατσουράνης, Αγκουάζι, Δημούτσος, Μπρίτο(58' Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Παπάζογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα