Μπενίτεθ: Η Γιουβέντους κέρδισε γιατί αξίζει 100 εκ. παραπάνω

10:33 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Νάπολι ηττήθηκε 3-0 από την Γιουβέντους στο Τορίνο και αυτό οφείλεται, σύμφωνα με τον Ράφα Μπενίτεθ, στο γεγονός πως η ομάδα του Κόντε αξίζει 100 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω από την ομάδα του.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός προπονητής της Νάπολι τόνισε: "Αξίζει 100 εκατομμύρια παραπάνω από εμάς και είναι λογικό που κέρδισαν. Η Νάπολι μεγαλώνει σαν ομάδα και σαν σύλλογος. Η Γιουβέντους κερδίζει τον τίτλο για χρόνια, οπότε είναι

λογικό να θεωρούνται φαβορί".
Στην συνέχεια ο Ράφα Μπενίτεθ δήλωσε: "Το να ξεκινάς ένα παιχνίδι κόντρα στην Γιουβέντους και να δέχεσαι γκολ ύστερα από δυο λεπτά, διαφοροποιεί τα πάντα. Η ομάδα το πάλεψε για 20 λεπτά, είχαμε και εμείς τις δικές μας ευκαιρίες, αλλά τα δυο γκολ έδειξαν πως έχει ποιότητα η αντίπαλος. Δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας, αλλά όλοι ξέρουν ότι είμαστε στο 75%, όπως κάθε έξυπνος άνθρωπος γνωρίζει πως η Γιουβέντους είναι ακόμα δυνατή. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή μας για να είμαστε πιο επικίνδυνοι. Πάνω από όλα πρέπει να βγάζουμε χαρακτήρα και ποιότητα στο παιχνίδι μας, γνωρίζουμε πως τα έχουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα