Χακόμπο: Να σεβόμαστε το έμβλημα και την φανέλα του ΠΑΟΚ

09:38 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 4-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με τους παίκτες να μην σέβονται, σύμφωνα με τον Σανθ Χακόμπο, ούτε το έμβλημα αλλά ούτε και την φανέλα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, σημείωσε πως όλο λένε πως θα μάθουν αλλά δεν μαθαίνουν ποτέ.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ

τόνισε: "Είναι μια πολύ βαριά ήττα για εμάς και είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είναι μια από τις χειρότερες νύχτες μου. Πρέπει να σεβόμαστε το έμβλημα και την φανέλα αυτής της ομάδας και σήμερα δεν το κάναμε. Σήμερα πρέπει αυτοί που έχουν την ευθύνη, εγώ την αναλαμβάνω, να μαζευτούν όλοι μαζί και κάτι πρέπει να αλλάξει. Αν είμαι εγώ αυτός που φταίω, κάτι πρέπει να αλλάξει, ακόμα και αν πρέπει να φύγω. Παίξαμε άσχημα και είναι λογικό να έχεις αυτό το αποτέλεσμα. Σήμερα δεν είχαμε να παίξουμε με την Μακάμπι, είχαμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό".
Στην συνέχεια ο Χακόμπο δήλωσε: "Όπως είπα και πριν, πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην φανέλα και στην ομάδα, κάτι που δεν υπήρχε σήμερα. Όταν νικάει η ομάδα, είναι εύκολο να βγει ο οποιοσδήποτε και να μιλήσει. Λέμε συνέχεια ότι θα μάθουμε, θα μάθουμε από αυτό το πράγμα αλλά δεν μαθαίνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα