Μπενζεμά: Υπάρχει ακόμα ένας αγώνας

13:06 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται στο "Καμπ Νου" να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας με τον Καρίμ Μπενζεμά να υποστηρίζει πως όλα είναι δυνατά υπογραμμίζοντας παράλληλα πως θα πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να είναι πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, ο Μπενζεμά τόνισε: "Είναι δυνατό να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα πάμε να παλέψουμε για την νίκη μέσα στο Καμπ Νου. Την Τετάρτη ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα. Μου άρεσε η εικόνα που είχαμε στο πρώτο

ημίχρονο. Το λάθος έγινε στο δέυτερο ημίχρονο και στο γκολ που δεχθήκαμε από στημένη φάση. Μπορώ να πω ότι αυτό μας πόνεσε και μας έριξε ψυχολογικά και στην συνέχεια ήρθε το δεύτερο. Είχαν την κατοχή της μπάλας και ήταν δύσκολο να ελέγξουμε το ματς. Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι για την ήττα, αλλά αυτή την φορά ήταν στο Κύπελλο. Υπάρχει όμως ακόμα ένας αγώνας και όλα είναι πιθανά στην έδρα της Μπαρτσελόνα".

Όσο για το τι πρέπει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης για να ανατρέψει το αποτέλεσμα, ο Μπενζεμά δήλωσε: "Μοιάζει αρκετά με τους περσινούς αγώνες για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Χάσαμε στην έδρα μας , αλλά στο Καμπ Νου αξίζαμε να κερδίσουμε. Χρειάζεται να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και τις στημένες φάσεις, επειδή τέτοιοι αγώνες είναι περίπλοκοι. Πρέπει να αδράξουμε κάθε ευκαιρία. Ωστόσο, πρώτα έχουμε τον εντός έδρας αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια δύσκολη ομάδα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την έκβαση του πρωταθλήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα