Μπιάρσμιρ: Θα βρει λεφτά ο ΠΑΟ

15:02 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως παραμένει απλήρωτος μέσα στο 2012 ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να βρει τα λεφτά που χρειάζονται για να πάρει την αδειοδότηση από την UEFA χάρη στην δουλειά που, όπως είπε, κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού

στην ιστοσελίδα aftonbladet.se
- Για το ότι δεν έχει λάβει χρήματα μέσα στο 2012: "Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, είναι προσωπικό".
- Για την διορία της UEFA: "Νομίζω πως η ομάδα θα βρει χρήματα. Θα κοστίσει περισσότερο αν δεν παίξει στην Ευρώπη. Ο Δημήτρης Γόντικας κάνει σπουδαία δουλειά. Είναι κοντά μας και μας εξηγεί πώς έχουν τα πράγματα".
- Για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ: "Χαίρομαι που είπα στην σύζυγο μου και την κόρη μου να μείνουν σπίτι. Οι οπαδοί πετούσαν βόμβες μολότοφ".
- Για τα αγωνιστικά: "Παίζω με τους βασικούς στις προπονήσεις, αλλά την τελευταία στιγμή ο προπονητής αλλάζει άποψη. Έτσι συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο".
- Για τον Παναθηναϊκό: "Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και θέλω να τον εξαντλήσω. Αν μου κάνουν πρόταση για να ανανεώσω, θα την σκεφτώ σοβαρά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Παίζουμε για να κερδίζουμε τίτλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα