Μπιέλσα: Τον Γιορέντε δεν τον έχω ξαναδεί έτσι

08:06 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Με γκολ του Φερνάντο Γιορέντε στα τελευταία λεπτά, η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε 3-1 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League με τον Ισπανό επιθετικό να κάνει άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση και τον Μαρσέλο Μπιέλσα να παραδέχεται πως δεν έχει ξαναδεί τον ποδοσφαιριστή του σε τόσο καλή φόρμα.

Ο Γιορέντε

έδωσε τις ασίστ για τα άλλα δυο γκολ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού του Europa League, ο προπονητής της ομάδας τόνισε: "Ο Γιορέντε έπαιξε έτσι όπως ποτέ δεν είχα δει ξανά από τότε που βρίσκομαι στην ομάδα. Επιπλέον, αυτό ήταν το πιο στρωτό μας παιχνίδι με ομαδική προσπάθεια. Ήμουν πολύ χαρούμενος με τους ποδοσφαιριστές μου, τους έδωσα συγχαρητήρια και τους είπα πως το αξίζουν. Αυτού του είδους τα παιχνίδια δημιουργούν στους ποδοσφαιριστές την αίσθηση της μεγάλης ευθύνης καθώς θέλουν να κάνουν χαρούμενους τους οπαδούς και φοβούνται να τους απογοητεύσουν. Επομένως είμαστε ανακουφισμένοι με την πρόκριση".
Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα θέλουν τον Μπιέλσα να είναι πρώτος στην λίστα υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα με τον Αργεντινό τεχνικό να απαντά: "Όταν η σεζόν τελειώσει εγώ και η διοίκηση θα θέσουμε σε πρώτη προτεραιότητα το θέμα της παραμονής μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα