Μπλαν: Η κόκκινη μας έβαλε σε μπελάδες

08:18 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Με γκολ του Καβάνι στο τέλος η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό στο "Παρκ Ντε Πρενς" παρά το γεγονός πως σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάρκο Βεράτι, μια αποβολή που, σύμφωνα με τον Λοράν Μπλαν, έβαλε σε μπελάδες την πρωταθλήτρια Γαλλίας.
Σε δηλώσεις

του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, τόνισε: "Είναι θετικό ότι κερδίσαμε και εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα δεδομένα με την αποβολή. Θα προτιμούσα, σαφώς, να παίζαμε με έντεκα μέχρι τέλους. Η κόκκινη μας έβαλε σε μπελάδες. Όμως είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που ανταπεξήλθαμε στις συνθήκες αυτές. Ήταν ένα καλό μάθημα. Κερδίσαμε χάρη στις προσπάθειες όλων των παικτών".
Για την αποβολή του Βεράτι ο Μπλαν δήλωσε: "Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον Βεράτι, αλλά αυτή την φορά ήταν άτυχος. Σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να κάνεις τέτοιο λάθος. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Το θέμα δεν θα πάρει συνέχεια".
Τέλος για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Μπενφίκα, ο Μπλαν είπε: "Όπως σε όλα τα παιχνίδια θα παίξουμε για την νίκη. Δεν ξέρω ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσουμε. Μετά την πρώτη θέση θα μπορέσουμε να κάνουμε λίγο rotation ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής".

Keywords
Τυχαία Θέματα