Μπλόκο στο «Λόφτους Ρόουντ»

23:49 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΠΡ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 0-0
Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ

Στο 0-0 κόλλησε η Σίτι μέσα στην έδρα της ΚΠΡ και δίνει την ευκαιρία στη Γιουνάιτεντ να ξεφύγει.

Στο 9' ο Λέσκοτ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σέζαρ έδιωξε, ενώ στο 20' ο Σίλβα έκανε τη σέντρα, ο Σαμπαλέτα έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 39' ο Χαρτ είπε όχι σε σουτ του Τααράμπτ, ενώ στο 42' ο Μπάρι έπαιξε το ένα δύο με τον Τέβες, έκανε και το σουτ,

αλλά ο Σέζαρ έπεσε και απομάκρυνε δύσκολα.
Η Σίτι δυσκολεύτηκε και στην επανάληψη να βρει χώρους, αλλά στ 73' είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Ο Σαμπαλέτα έστρωσε με κεφαλιά στον Αγκουέρο, αλλά το σουτ του Αργεντινού ήταν άστοχο. Στο 83' ο Σέζαρ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σίλβα και στην επαναφορά ο Αγκουέρο ήταν ξανά άστοχος.
ΚΠΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Νέλσεν, Ονουόχα, Τραορέ, Χιλ, Φάμπιο, Εμπιά (90' Ζαμόρα), Τααράμπτ, Γκρανέρο, Ντέρι, Ρεμί (Φορλίν)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Γκαρσία, Λέσκοτ, Κλισί, Μίλνερ (86' Σινκλέρ), Μπάρι, Νασρί (59' Τζέκο), Αγουέρο, Σίλβα, Τέβες (74' Ρόντγουελ)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ- ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 2-1
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη Νιούκαστλ που επικράτησε με 2-1 μέσα στην έδρα της Άστον Βίλα.

Στο 8ο λεπτό ο Γκουτιέρες έκανε το σουτ, αλλά ο Κλαρκ έκοψε σε κόρνερ, ενώ στο 15ο λεπτό ο Γκουζάν έδιωξε το γύρισμα του Σαντόν. Η Νιούκαστλ πίεσε κι άλλο και άνοιξε τελικά το σκορ στο 19' ο Σισοκό έδωσε για τον Σισέ κι εκείνος με όμορφο πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ της Βίλα. Στο 22' μετά από σέντρα του Μπεντεκέ, ο Ν'Ζόγκμπια έπιασε μονοκόμματο βολέ, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Κρουλ, ενώ στο 31' ο Καμπάιγ με τρομερό σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0 για τις «καρακάξες». Στο 41' ο Μπεντεκέ σούταρε άστοχα από καλή θέση.

Στο 46' και στο 47' ο Κρουλ είπε όχι σε σουτ του Βάιμαν και Μπεντεκέ, αλλά στο 49' η Βίλα μείωσε με το πέναλτι του Βέλγου φορ. Στο 55' ο Κρουλ με τάκλιν πρόλαβε τον Μπεντεκέ, ενώ στο 57' το σουτ του Ν'Ζόγμπια κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 60' ο Κρουλ απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Βάιμαν, ενώ στο 81' ο Γκουτιέρες έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μπέικερ. Στο 85' η κεφαλιά του Μπεντεκέ πέρασε λίγο άουτ, ενώ το σουτ του Βέλγου στο 90+1' απομακρύνθηκε από τον Κρουλ και στο 95' ο Κρυλ είπε ξανά όχι σεπλασέ του Γουέστγουντ.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Φλάαρ, Κλαρκ, Μπέικερ, Μπένετ (46' Βάιμαν), Γουέστγουντ, Μπάναν, Ενζόγκμπια, Μπεντεκέ, Μπεντ (46' Αγκμπονλαχόρ)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Σ.Τέιλορ, Κολοτσίνι, Σαντόν, Περτς (69' Αμεόμπι), Καμπάιγ, Γκουφράν (75' Ανιτά), Σισοκό (80' Μπιγκιριμάνα), Γκουτιέρεζ, Σισέ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΣΟΥΟΝΣΙ: 0-0
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Με τους βαθμούς της ισοπαλίας βολεύτηκαν Σάντερλαντ και Σουόνσι που κόλλησαν στο 0-0.

Κάκιστο ματς στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες αν μην πιέζουν και να μη δημιουργούν καμία σχεδόν φάση.

Το ίδιο βαρετό σκηνικό και στην επανάληψη, χωρίς φάσεις και φυσικά χωρίς κανένα γκολ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινολέ, Γκάρντνερ, Κόλμπακ, Ο' Σέι, Μπραμπλ, Εντιαγιέ (67' ΜακΚκίν), Βον, Λάρσον, Τζόνσον (84' Γουίκαμ), Σεσενιό, Φλέτσερ

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρέμελ, Τιεντάλι, Φλόρες, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Μπρίτον (75' Γκρέιαμ), Ντε Γκούζμαν, Ντάιερ, Μίτσου, Ερνάντες (67' Λαμά), Σέχτερ (61' Κι)

ΣΤΟΟΥΚ- ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 2-2
Γήπεδο: Μπριτάνια

Βαθμό στο «Μπριτάνια» τσίμπησε η Γουίγκαν που απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τη Στόουκ.

Στο 17ο λεπτό τα σουτ του Άνταμ από τα όρια της περιοχής, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 22' ο Σόουκρος από κοντά έκανε το 1-0 μετά από λάθος διώξιμο του Μποσεζούρ. Στο 27ο λεπτό το σουτ του Φιγκερόα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 35' ο Αλ Χαμπσί παραλίγο να αιφνιδιαστεί από το μακρινό σουτ του Άνταμ. Στο 41' η Γουίγκαν είχε την πρώτη της αξιόλογη ενέργεια, με τον ΜακΆρθουρ να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Η Στόουκ έκανε το 2-0 στο 48ο λεπτό, καθώς ο Αλ Χαμπσί απέκρουσε αρχικά το σουτ του Άνταμ, αλλά στην επαναφορά ο Κράουτς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά στο 50' ο ΜακΆρθουρ με τρομερό σουτ μετά από ασίστ του Εσπινόζα, μείωσε σε 2-1. Στο 55' το σουτ του Άνταμ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μαλόνεϊ. Η Γουίγκαν τελικά έφερε στα ίσα το ματς στο 60ο λεπτό, καθώς ο ΜακΆρθουρ έστρωσε με το κεφάλι στον Ντι Σαντό κι εκείνος με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-2. Στο 63' ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ντι Σαντό, όπως έκανε και με το σουτ του Μαλόνεϊ στο 73'. Στο 77' το σουτ του Ζερόμ έξυσε το δοκάρι του Αλ Χαμπσί

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Χουτ, Γουάιτχεντ, Γουίλαν, Ενζονζί (67' Γουίλκινσον), Άνταμ (66' Ζερόμ), Εθέρινγκτον, Γουόλτερς, Κράουτς (86' Τζόουνς)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χάμπσι, Μπόις (45+4' Σταμ), Κάλντγουελ, Φιγκερόα, Γκόλομπαρ, ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι, Εσπινόζα, Μποσεζούρ (83' ΜακΜάναμαν), Μαλόνεϊ, Ντι Σάντο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα