«Μπορούμε την έκπληξη»

13:17 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

Αποφασισμένες να καταθέσουν και την ψυχή τους στο παρκέ του γηπέδου της Γλυφάδας, είναι τα κορίτσια της ΑΕΚ, στον επαναληπτικό τα προημιτελικά του CEV CUP, απέναντι στη Γαλατά. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στις δηλώσεις που έκαναν στο «sport-fm.gr» η Γιώτα Γκιουζέλη και η Πόλα Κίτσου.

Γκιουζέλη: Δεν υπάρχει άγχος

Η εμπειρία των κοριτσιών της ΑΕΚ είναι δεδομένο και σε συνδυασμό

με την παρουσία του κόσμου, η Ένωση μπορεί να πετύχει την ανατροπή, σύμφωνα με την Γιώτα Γκιουζέλη: «Το σημερινό παιχνίδι είναι για εμάς μια πραγματική γιορτή. Εννοείται πως δεν είναι αδιάφορο. Πάντα, σε κάθε ματς, παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό επιβάλλεται να κάνουμε και σήμερα. Στην Κωνσταντινούπολη η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και για εμάς αλλά και για όλους τους φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν εκεί. Ειλικρινά οφείλουμε ως ομάδα να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί αυτός ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας και αυτό περιμένω να γίνει και σήμερα στην Γλυφάδα. Να δημιουργήσουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και να είναι κοντά μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν υπάρχει άγχος μεταξύ μας. Εξάλλου η ομάδα αποτελείται από έμπειρες αθλήτριες οπότε δεν πρέπει να γίνεται αναφορά στο άγχος. Ελπίζω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Κίτσου: Σημαντικό ρόλο το πρώτο σετ

Η ομάδα που θα πάρει τα πρώτο σετ και θα αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα, είναι και αυτή που θα έχει τον πρώτο λόγο, κατά την Πόλα Κίτσου, στην πρόκριση: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Σίγουρα η Γαλατά είναι μια καλύτερη ομάδα όχι όμως και αχτύπητη. Αν πιάσουμε καλή απόδοση και παράλληλα έχουμε την δυναμική του κόσμου που θα έρθει στο γήπεδο τότε ίσως καταφέρουμε να κάνουμε την έκπληξη και να προκριθούμε στα ημιτελικά. Αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι το πρώτο σετ. Αν κάνουμε το 1-0 τότε όλα είναι πιθανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα