«Μπορούσαμε να "κλέψουμε" τη νίκη»

22:25 15/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νίκος Παντελής συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο τέλος, ενώ υποστήριξε ότι ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε "κλέψει" τη νίκη στον αγώνα με τον Πανθρακικό."Από το πουθενά, αλλά και χωρίς να πιάσουμε μεγάλη απόδοση, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα ατομικό λάθος. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές πιέσαμε, μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε και το θετικό είναι ότι στο τέλος προσπαθήσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ

έχοντας ευκαιρίες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αφού βρεθήκαμε νωρίς πίσω, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν", είπε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της "Nova".

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: "Δεν μας πήγε το ματς όσον αφορά στη δύναμη. Είχαμε τεράστια κενά στον χώρο του κέντρου. Στην πρώτη ώρα δεν είχαμε καλή παρουσία και χάσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Είχαμε προβλήματα στο κέντρο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα ατομικό λάθος ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή. Αυτά γίνονται.

Από το 60' και μετά είτε λόγω αλλαγών είτε λόγω εγωισμού των ποδοσφαιριστών είχαμε πολύ καλή παρουσία. Θα μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια στο τέλος. Θα πάρουμε τους βαθμούς στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Όπως εξελίχθηκε το ματς, ο πόντος είναι επιτυχία. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Πρέπει να δουλέψουμε. Θα αναθεωρήσω τις απόψεις μου για ορισμένους ποδοσφαιριστές. Κάποιοι χωρίς πολλές συμμετοχές μπορούν να βοηθήσουν και άλλοι ίσως να ξεκουραστούν. Κάποιοι από τον πάγκο μπορούν να δώσουν ουσιαστικές βοήθειες".

Keywords
Τυχαία Θέματα