Χάινκες: Φαβορί η ΜΠΑΤΕ

15:33 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Για την Λευκορωσία ταξίδεψε η Μπάγερν Μονάχου όπου θα αντιμετωπίσει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γιούπ Χάινκες να υποστηρίζει πως η γηπεδούχος ομάδα και όχι οι Βαυαροί είναι το φαβορί για την νίκη και εξήγησε τους λόγους.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Παίζουν στην έδρα τους, βρίσκονται στην μέση της σεζόν τους, προέρχονται από μια μεγάλη νίκη στην Γαλλία. Για όλους αυτούς

τους λόγους είναι φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Η ΜΠΑΤΕ έχει εμπειρία από την διοργάνωση. Τους είδα στο ματς με την Λιλ και πρέπει να ομολογήσω πως με εντυπωσίασαν. Παίζουν δυνατά και έχουν τεχνίτες παίκτες. Αν δεν τους πάρουμε στα σοβαρά θα αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα".
Όσο για το πού μπορεί να φτάσει η Μπάγερν Μονάχου στην εφετινή διοργάνωση, ο Χάινκες δήλωσε: "Είναι νωρίς ακόμα για να μπορούμε να πούμε πού θα φτάσουμε. Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε καλά, αλλά στην Ευρώπη έχουμε παίξει μόνο έναν αγώνα και συμπεράσματα ακόμα δεν μπορούν να εξαχθούν. Ας προκριθούμε από τον όμιλο και μετά θα θέσουμε τους ευρωπαϊκούς μας στόχους".

Keywords
Τυχαία Θέματα