Χάινκες: Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για εμάς

08:07 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε 7-0 την Βασιλεία και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κάνοντας το τέλειο παιχνίδι όπως ισχυρίστηκε ο Γιούπ Χάινκες ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην "Αλιάντζ Αρίνα", ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Το Σάββατο είχαμε κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση και σήμερα κάναμε το ίδιο. Είχα διαπιστώσει όλη την εβδομάδα πως η ομάδα μου θέλει

να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Απόψε κάναμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Συνολικά ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για εμάς. Θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, το καταφέραμε και στην συνέχεια παίξαμε πολύ έξυπνα. Μετά το 3-0 η Βασιλεία δεν είχε κουράγιο για να συνεχίσει την προσπάθεια".
Από την πλευρά του ο προπονητής της Βασιλείας, Χάικο Φόγκελ, δήλωσε: "Είμαστε πικραμένοι, γιατί δεν είναι ποτέ ωραίο να χάνεις με τόσο υψηλό σκορ. Πάντως η Μπάγερν άξιζε απόλυτα την νίκη με αυτό το σκορ και φυσικά την πρόκριση. Ήταν σε δαιμονιώδη βραδιά και δεν μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα