Χαμόγελα ικανοποίησης στην Ηγουμενίτσα

19:10 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

Για τη διοίκηση της ΕΟΠΕ, αλλά και τους τοπικούς συνδιοργανωτές το «Άλμα Ζωής - All Star Day Γυναικών 2013» ήταν ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα το οποίο όμως κατάφεραν να κερδίσουν. Το κατάμεστο γήπεδο, η χαρά στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, το χαμόγελο της ικανοποίησης στις αθλήτριες και τους προπονητές ήταν η καλύτερη επιβεβαίωση για την επιτυχία της γιορτής.

«Μέσα στο δύσκολο περιβάλλον που ζούμε, μία από τις βασικές μας επιδιώξεις είναι να προσπαθούμε να

δίνουμε σε κάθε ευκαιρία χαμόγελα στα παιδιά, καθώς ο αθλητισμός αποκτά μία άλλη διάσταση και σημασία στην αντιμετώπιση τις κρίσης. Κι αυτό νομίζω ότι το έχουμε πετύχει εδώ στην Ηγουμενίτσα», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του απ' όλα όσα είδε στην Ηγουμενίτσα.

«Η εικόνα του γεμάτου γηπέδου με παιδιά όλων των ηλικιών που είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα με αθλήτριες υψηλού επιπέδου, είναι το καλύτερο μήνυμα που θα μπορούσαμε να στείλουμε μέσα από μια τέτοια διοργάνωση.

Η ΕΟΠΕ επιβεβαίωσε και μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη για την πολιτική της να φέρνει μεγάλες διοργανώσεις σε πόλεις της Περιφέρειας. Το ‘'Άλμα Ζωής - All Star Day Γυναικών 2013', είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που έρχεται στην πόλη της Ηγουμενίτσας και γενικά στο νομό Θεσπρωτίας , ωστόσο είμαι σίγουρος ότι αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Η αγάπη που εισπράξαμε από την τοπική κοινωνία, σε συνδυασμό με το πάθος των ανθρώπων του Ερμή Ηγουμενίτσας για το βόλεϊ και την στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης είμαι σίγουρος ότι θα φέρουν ραγδαία ανάπτυξη του βόλεϊ στην ευρύτερη περιοχή».

Ο Αντιπεριφερειάρχης, Θωμάς Πιτούλης, αν και πρώην αθλητής του μπάσκετ, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την ανταπόκριση των κατοίκων στην σημερινή βολεϊκή γιορτή.

«Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι και η περιφέρεια έχει τη δυνατότητα να αναλαμβάνει μεγάλες διοργανώσεις και να τις φέρνει εις πέρας με επιτυχία, με πρώτο και αντικειμενικό σκοπό την προβολή του αθλήματος στη νεολαία και την επιβεβαίωση ότι ο δρόμος του αθλητισμού πρέπει να είναι κύριος στόχος και επιλογή τους. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα είναι η τελευταία που πραγματοποιείται στη Θεσπρωτία. Η Περιφέρεια Ηπείρου με όλες της τις δυνάμεις ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι και θα είναι δίπλα στη νεολαία και στον αθλητισμό».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ, Απόστολος Βέτσας, σημείωσε: «Στην συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής είχα τονίσει μετά βεβαιότητας ότι το ‘Άλμα Ζωής - All Star Day Γυναικών 2013' θα είναι μια απολύτως επιτυχημένη διοργάνωση. Η Ηγουμενίτσα πήρε άριστα, ο τοπικός Ερμής και η Περιφέρεια μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι γιατί η προσπάθεια τους δικαιώθηκε, αλλά κι εμείς ως ΕΣΠΕΔΕ αποδείξαμε ότι εδώ στη Δυτική Ελλάδα έχουμε τον τρόπο για να διοργανώνουμε μεγάλες γιορτές».

Από το άγχος της προετοιμασίας στο χαμόγελο της ικανοποίησης από το τελικό αποτέλεσμα. Ο αεικίνητος πρόεδρος του Ερμή Ηγουμενίτσας, Άγγελος Μπάντιος, μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή και την επιμονή του να φέρει το All Star Day Γυναικών στην Ηγουμενίτσα.

«Χαλάλι το άγχος, το ξενύχτι και οι θυσίες.... Μόνο και μόνο που αντίκρισα κατάμεστο το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μου, που φέρει το όνομα μιας αθλήτριας παγκόσμιας εμβέλειας όπως είναι η Αλεξάνδρα Τσιάβου, αισθάνθηκα δικαιωμένος. Η αθλητική άνοιξη της Ηγουμενίτσας μόλις έχει αρχίσει και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε βάζοντας τον πήχη πιο ψηλά. Ευχαριστώ την ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, την Περιφέρεια και τον Δήμο για την στήριξη που μας παρείχε, κυρίως όμως ευχαριστώ τον κόσμο της Ηγουμενίτσας που με την παρουσία του έστειλε το δικό του μήνυμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα