«Χ»αρούμενες και οι δύο

23:55 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 2-2
Γήπεδο: Χόθορνς

Χέρι χέρι συνεχίζουν Γουέστ Μπρομ και Άστον Βίλα που έμειναν στο 2-2 και έφτασαν στους 15 βαθμούς.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπραντ έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Λονγκ από κοντά άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Μπρομ με όμορφο πλασέ. Στο 6ο λεπτό ο Γκουζάν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τόνεφ που κόντραρε κιόλας στον ΜακΌλεϊ, εν ώ στο 11' μετά από γύρισμα του Μπακουνά ο Λονγκ έκανε όμορφη ενέργεια κι έγραψε το 200 για τους γηπεδούχους.

Στο 18ο λεπτό ο Σεσενιό έχασε μοναδική ευκαιρία, καθώς έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στόχο, ενώ στο 24' το σουτ του Κόζακ σταμάτησε στο δοκάρι της Γουέστ Μπρομ.

Στο 59ο λεπτό το σουτ του Βάιμαν κόντραρε και παραλίγο να μπερδέψει τον Μίχιλ, ενώ στο 64' ο Αμαλφιτανό και Σεσενιό έκρυψαν την μπάλα με τον τελευταίο να χάνει ακόμη μια τεράστια ευκαιρία. Τελικά στο 68ο λεπτό η Βίλα μείωσε σε 2-1, καθώς η μπάλα έφτασε στον Ελ Αχμαντί που με σουτ από την περιοχή νίκησε τον Μίχιλ. Τεικά στο 76ο λεπτό ο Γουέστγουντ με τρομερό σουτ έκανε το τελικό 2-2 κι έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Βίλα.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ποπόφ (83' Ανιτσέμπε), Μουλούμπου, Γιάκομπ, Αμαλφιτανό, Σεσενιό (73' Μόρισον), Μπραντ, Λονγκ

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Μπακούνα, Φλααρ, Μπέικερ, Ελ Αχμαντί, Γουέστγουντ, Σιλά (57' Ντελφ), Τόνεφ (57' Βάιμαν), Μπεντεκέ, Κόζακ (57' Αγκμπονλαχόρ)

Keywords
Αναζητήσεις
aroumenes
Τυχαία Θέματα