Χαρούμενος και απογοητευμένος ο Μπενίτεθ

10:27 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι έγινε η πρώτη Πρωταθλήτρια Ευρώπης που αποκλείεται από την φάση των ομίλων καθώς το 6-1 επί της Νόρτζελαντ δεν έφτασε με τον Ράφα Μπενίτεθ να εκφράζει την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας αλλά και την απογοήτευση του για τον πρόωρο αποκλεισμό.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Πάντα όταν νικάς είναι καλό. Όταν αυτή η νίκη έρχεται στην έδρα σου, τότε, αυτό είναι ακόμη καλύτερο. Σήμερα τελειώσαμε 32 φάσεις, εκ των οποίων τις 18 με σουτ

προς την εστία. Αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Όταν νικάς πρέπει να είσαι χαρούμενος. Εμείς όμως την ίδια στιγμή είμαστε και απογοητευμένοι γιατί αποκλειστήκαμε. Τουλάχιστον δείξαμε την ποιότητα και τις ικανότητες που έχουμε στο παιχνίδι μας. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με την Σάντερλαντ το Σάββατο και στο Europa League. Από το σημερινό παιχνίδι πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να βασιστούμε πάνω σε αυτά για το μέλλον. Πιέσαμε σωστά, δημιουργήσαμε φάσεις και σκοράραμε".
Για τον Φερνάντο Τόρες, ο Μπενίτεθ δήλωσε: "Θα σκοράρει. Παίζει καλά και βοηθά την ομάδα. Αν δημιουργούμε ευκαιρίες τότε θα σκοράρει".

Keywords
Τυχαία Θέματα