Χαρούμενος με το γκολ ο Ντιόγκο

14:45 14/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά από 13 μήνες, ο Ντιόγκο βρήκε δίχτυα πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ στην νίκη της Σάντος επί της Σεάρα για το πρωτάθλημα Βραζιλίας με τον 24χρονο επιθετικό να μην μπορεί να κρύψει την χαρά του και να ευελπιστεί σε ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Πλέον, ο Ντιόγκο, που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται δανεικός στην Σάντος, θέλει να πιστεύει πως θα βρίσκεται στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που

θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο. Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Σεάρα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε: " Χαίρομαι για τη νίκη. Πέρυσι στη Φλαμένγκο αντιμετώπισα πολλά προβλήματα, εντός κι εκτός γηπέδου. Είχα κάποιους τραυματισμούς κι έμεινα εκτός για τρεις μήνες. Τώρα όμως είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και σκόραρα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος φορ και πρόσθεσε: «Δεν σκέφτομαι μόνο το γκολ, αλλά και τη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθάω την ομάδα. Πήρα την ευκαιρία που μου δόθηκε και την αξιοποίησα. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να ξαναπαίξω. Γνωρίζω πως ο Νεϊμάρ είναι ο κορυφαίος παίκτης στη Βραζιλία και ο Μπόρχες ένας εξαιρετικός σκόρερ, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα