Χέρι χέρι Ιρλανδία και Αυστρία

23:44 7/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 3ος ΟΜΙΛΟΣ- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΥΣΤΡΙΑ- ΣΟΥΗΔΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Ερνστ Χάπελ

Με τη Γερμανία να έχει ήδη κλειδώσει την πρωτιά, Αυστρία, Ιρλανδία και Σουηδία ήταν οι διεκδικήτριες της 2ης θέσης. Από απόψε λοιπόν οι Αυστριακοί απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα τριών βαθμών επί των Σουδών (όπως και η Ιρλανδία), καθώς κέρδισαν τον Ίμπρα και την παρέα του με 2-1.

Στο 3ο

λεπτό ο Γιουνούζοβιτς προσπάθησε να πιάσει το ψαλιδάκι, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ελμάντερ αστόχησε από καλή θέση. Στο 11' ο Όλσον έχασε το άχαστο εξ επαφής αλλά στο 26' ο Ίζακσον έκανε πέναλτι στον Χάρνικ και ο Αλάμπα από τα 11 μέτρα έκανε τ 1-0 για τους Αυστριακούς. Οι Σουηδοί δεν έδειξαν να ανασυντάσσονται και στο 32' οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους. Ο Χάρνικ τροφοδότησε όμορφα τον Γιάνκο κι εκείνος νίκησε τον Ίζακσον.

Στο 57ο λεπτό ο Άλμερ νίκησε τον Ιμπραΐμοβιτς σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, ενώ στο 74' ήταν η σειρά του Ίζακσον να πει όχι σε όμορφο σουτ του Βάιμαν. Η Σουηδία πίεσε κι άλλο κι έφτασε στο 2-1 με τον Ελμάντερ στο 82ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα γκολ που θα της έδινε τουλάχιστον την ισοπαλία.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Άλμερ, Ντράγκοβιτς, Πόγκατετζ (46' Πρεντλ), Φουχς, Γκάρικς, Αλάμπα, Γιουνούζοβιτς (75' Σιέμερ), Μπαουμγκάρτλινγκερ, Αρναούτοβιτς, Χάρνικ, Γιάνκο (46' Βάιμαν)

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίζακσον, Όλσον, Λούστιγκ, Γκράνκβιστ, Βεντ, Ελμ (60' Σβένσον), Κάλστρομ (70' Τόιβονεν), Κατσάνικλιτς, Ελμάντερ (84' Ντουρμάζ), Ιμπραΐμοβιτς.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ- ΝΗΣΟΙ ΦΑΡΟΕ: 3-0
Γήπεδο: Ντάμπλιν Αρίνα

Υγιεινό περίπατο έκανε η Ιρλανδία κόντρα στα Νησιά Φαρόε, καθώς επικράτησε με 3-0 και συνεχίζει να συγκατοικεί στη 2η θέση μαζί με την Αυστρία. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Κιν που έκανε χατ τρικ.

Μόλις 5 λεπτά άντεξαν τα Νησιά Φαροε, καθώς η Ιρλανδία άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Κιν μετά από σέντρα του ΜακΓκίντι. Οι Ιρλανδοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 26' ο Νίλσεν πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε προσπάθειες τον Κιν και Γουόλτερς ενώ και στο 34' και στο 35', είπε όχι σε σουτ του Κιν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 55' οι Χουλαχάν και Κόουλμαν συνδυάστηκαν όμορφα, με τον Κιν να τελειώνει ιδανικά τη φάση και να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε ξανά ο Ρόμπι Κιν με γκολ στο 81ο λεπτό.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Φορντ, Κόουλμαν, Ο'Σέι, Στ Λέντζερ, Γουίλσον (82' Κέλι), Γουίλαν, ΜακΓκίντι (77' ΜακΚλίν), Χούλαχαν, Γουόλτερς (73' Σαμόν), Κιν, Κοξ.

ΦΑΡΟΕ: Νίλσεν, Μπάλντβιντσον, Γκρέγκερσεν, Γιουστίνουσεν, Βάντσνταλ, Σαμούελσον, Χολστ (84' Σαμούελσον), Γιόνσον, Κλέτσκαρντ (64' Έντμουντσον), Φρέντρικσμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα