Χωρίζει επειδή κάνει άγριο σεξ στον ύπνο της!

00:12 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ούτε σε μια σχέση δεν μπορεί να στεριώσει μια 24χρονη από τη Μ. Βρετανία καθώς υποφέρει από μια σπάνια πάθηση κατά την οποία κάνει άγριο σεξ στον ύπνο της και μετά δε θυμάται τίποτα!

Η Τσέλσι Χάρολντ υποφέρει από σεξσόμνια, μια πάθηση που μοιάζει με την υπνοβασία, μόνο που ο ασθενής αντί να κόβει βόλτες ενώ κοιμάται επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις, όχι απαραίτητα με άλλο άτομο. Μάλιστα οι περισσότεροι που πάσχουν από αυτή την ασθένεια τείνουν να είναι ιδιαίτερα βίοι στις πράξεις τους.

Η Τσέλσι υποστηρίζει ότι όλοι οι φίλοι της τελικά την χωρίζουν καθώς δεν μπορεί να θυμηθεί ότι κάνει σεξ μαζί τους. Όπως λέει όταν κοιμάται μετατρέπεται από φυσιολογικό κορίτσι σε σεξομανή!

«Έχω χωρίσει τουλάχιστον με τρεις φίλους μου καθώς δεν θυμόμουν ότι κάναμε σεξ. Πραγματικά προσβάλλονταν όταν τους έλεγα ότι κοιμόμουν καθόλη τη διάρκεια της πράξης και δε θυμάμαι τίποτα», υποστηρίζει η 24χρονη.

Η Τσέλσι ανακάλυψε ότι πάσχει από σεξσόμνια το 2007 όταν ο τοτε φίλος της, Τομ, άρχισε να περιγράφει όσα περίεργα έκαναν στο σεξ.

«Πίστευα ότι έκανε πλάκα, γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη για να κάνω σεξ το προηγούμενο βράδυ. Θυμάμαι μόνο ότι είχαμε δώσει ένα φιλί και μια αγκαλιά. Προσπαθούσα να στύψω το μυαλό μου να θυμηθώ, αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Δεν ήταν ψεύτης και με έκανε πραγματικά να τρομάξω», αναφέρει η Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα