Χρήματα πριν το τέλος της σεζόν

15:21 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου δεν ήταν μία μεγάλη επιτυχία μόνο της ΑΕΚ, αλλά και μία προσωπική δικαίωση του δικηγόρου, Χάρη Οικονομόπουλου, ο οποίος από την πρώτη μέρα και με πολλά εμπόδια που βρήκε στον δρόμο του, κατάφερε να... αντέξει και να φτάσει μία ανάσα από το να κερδίσει οριστικά μία υπόθεση που για πολλούς είχε θεωρηθεί χαμένη από την αρχή της. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, με δηλώσεις του στον Sentra 103,3, αφού απάντησε σε όλα τις απορίες της πλευράς Ψωμιάδη

(νωρίτερα είχε φιλοξενηθεί ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας), τόνισε πως τα χρήματα που διεκδικεί η ΑΕΚ θα μπουν πριν από την λήξη της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα όσα σας είχαμε γράψει για το συγκεκριμένο θέμα.

«Με εκπλήσσει αυτό που λέτε. Θα μπορούσε να το πει μόνο αν δεν είχε διαβάσει, ή αν πάει να βαφτίσει το κρέας, ψάρι. Στις 30 Αυγούστου 2011 κατατέθηκε η πρώτη αίτηση και δεν είχε ληφθεί υπ' όψιν της δικαιοσύνης το πόρισμα του ΣΔΟΕ. Στην δεύτερη έκθεση σαφώς υπάρχουν νέα στοιχεία. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει διαχείριση των χρημάτων από τα παιδιά, που είναι πλέον ενήλικα, που είναι προϊόν αδικοπραξιών του Μάκη Ψωμιάδη κατά της ΑΕΚ. Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στρέφεται κατά των μελών της οικογένειας Ψωμιάδη κι οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο συναλλάσσεται, αγοράζει ακίνητα κτλ, καθίσταται συνένοχο για κεφάλαια από παράνομη δραστηριότητα κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η αναγνώριση για οφειλή του Μάκη Ψωμιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχει τελεσιδικήσει στα τακτικά δικαστήρια. Εμείς έχουμε έγγραφα και θεωρώ ότι ο συνάδελφος θέλει να βαφτίσει το κρέας, ψάρι. Το θεωρώ πιθανό να μπουν τα λεφτά στους λογαριασμούς της ΠΑΕ, πριν τελειώσει η αγωνιστική περίοδος».

Keywords
Τυχαία Θέματα