Έπιασε τετράδα με Ροζίτσκι

16:44 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΡΙΤΣ- ΣΟΥΟΝΣΙ: 1-1
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Με τους βαθμούς της ισοπαλίας βολεύτηκαν Νόριτς και Σούνσι που κόλλησαν στο 1-1.

Στο 6ο λεπτό ο Μίτσου αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 8' ο Μπαν είπε όχι σε συρτό σουτ του Μουρ. Στο 10' ακυρώθηκε γκολ του Μίτσου, ενώ στο 22' ο Βορμ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Τέρνερ. Στο επόμενο λεπτό η Νόριτς ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Ρούτλεντζ στον Σνόντγκρας, ενώ στο 333' ο Γουίλιαμς έκοψε τον Μάρτιν. Στο επόμενο λεπτό ο Μπασόνγκ έβαλε την

κόντρα στο σουτ του Μουρ αλλά στο 35' ο Ντε Γκουζμάν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μίτσου με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0 για τη Σουόνσι. Στο 39' το σουτ του Ντάιερ πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο επόμενο λεπτό η Νόριτς έφερε στα ίσα το ματς. Ο Μπένετ έκανε όμορφη σέντρα και ο Σνόντγκρας με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-1. Στο 45+1' ο Μάρτιν φάνηκε να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή αλλά ο ρέφερι δεν έδωσε τίποτα.

Στο 50ο λεπτό ο Καμπ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μουρ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μίτσου αστόχησε από καλή θέση. Κι αφού η Σουόνσι δεν έβρισκε το στόχο στο 60' ο Μπέντε εκτέλεσε το φάουλ και ο Τέρνερ από κοντά έκανε το 2-1 για τα «καναρίνια». Οι «κύκνοι» δεν το έβαλα κάτω και έφεραν το ματς στα ίσα στο 77ο λεπτό με όμορφο βολέ του Μουρ, ενώ στο 79' το σουτ του Μάρτιν πέρασε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Μίτσου στο 82'. Στο 90+1' ο Μίτσου αστόχησε από ιδανική θέση.

ΝΟΡΙΤΣ: Μπαν (15' Καμπ), Μάρτιν, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Γκαρίδο, Τζόνσον, Χόουσον (82' Τετέι), Σνόντγκρας, Μπένετ, Χούλαχαν (80' Χολτ), Καμαρά

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Τιεντάλι, Τσίκο Φλόρες, Γουίλιαμς, Ντέιβις (64' Ρέινχελ), Κι, Ντε Γκούζμαν, Μίτσου, Ρούτλετζ (64' Ερνάντεθ), Ντάιερ (74' Λαμά), Μουρ

ΣΤΟΟΥΚ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 1-3
Γήπεδο: Μπριτάνια

Τεράστιο διπλό παραμονής πέτυχε η Άστον Βίλα με 3-1 μέσα στην έδρα της Στόουκ.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Γoυόλτερες έκανε τη σέντρα και ο Μπείκερ έκοψε με το χέρι αλλά ο Κλάτενμπεργκ δεν έδωσε το πέναλτι και στο 9' η Βίλα άνοιξε το σκορ. Ο Λόουτον έκανε τη σέντρα και ο Αγκμπονλαχόρ με διπλή προσπάθεια, νίκησε τον Μπέγκοβιτς. Στο 15' ο γκολκίπερ της Στόουκ είπε όχι σε σουτ του Μπεντεκέ, ενώ στο 23' το σουτ του Αγκμπονλαχόρ έφυγε μόλις άουτ. στο 44' ο Βάιμαν μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από αμυντικό της Στόουκ αλλά ο Κλάτενμπεργκ δεν έδειξαν ξανά το πέναλτι.

Στο 47ο λεπτό ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε όμορφα το πλασέ του Μπόουερι, ενώ στο 80' η Στόουκ έφερε στα ίσα με τον Κάιτλι. Ωστόσο στο 87ο λεπτό ο Λόουτον με όμορφο σουτ έκανε το 2-1 και στο 90+1' οι «χωριάτες» διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 με το κοντινό πλασέ του Μπεντεκέ.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Χαθ, Γουίλσον (52' Ζερόμ), Σότον (77' Άνταμ), Γουάιτχεντ, Ενζονζί, Εθέρινγκτον (46' Κάιτλι), Γουόλτερς, Τζόουνς

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Λόουτον, Βλάαρ, Μπέικερ, Μπένετ, Γουέστγουντ, Ντελφ, Αγκμπονλαχόρ (75' Σιλά), Βάιμαν (86' Μπεντ), Μπόουερι (82' Ν'Ζόγμπια), Μπεντεκέ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 1-2
Γήπεδο: Χόθορνς

Μπορεί να μην έχει προσφέρει σχεδόν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια στο «Emirates» αλλά σήμερα ο Τόμας Ροζίτσκι ήταν λίρα εκατό για τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο Τσέχος με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στην Άρσεναλ με 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ και την ανέβασε στην 4η θέση.

Στο 12ο λεπτό ο Ροζίτσκι έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Γιάκομπ, αλλά στο 20' η Άρσεναλ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ζερβίνιο έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά κι έβγαλε τη σέντρα και ο Ροζίτσκι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 25' ο Φαμπιάνσκι είπε όχι εντυπωσιακά στο φάουλ του Μπραντ, ενώ στο 29' ο Φόστερ απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Ζερβίνιο. Στο 29ο λεπτό ο Καθόρλα έβγαλε για τον Ζιρού, αυτός πάτησε με τακουνάκι στον Ράμσεϊ, αλλά ο Ουαλός αστόχησε από ιδανική θέση.

Στο 48ο λεπτό ο Φόστερ απέκρουσε το σουτ του Σανιά, ενώ στο 50' ο Ράμσεϊ έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Ροζίτσκι με διπλή προσπάθεια κέρδισε τον Φόστερ κι έγραψε το 2-0. η Γουέστ Μπρομ ανέβασε στροφές και στο 70ο λεπτό ο Μερτεζάκερ έκανε πέναλτι στον Λονγκ και ο Γουέμπ τον απέβαλε, ενώ ο Μόρισον έκανε το 2-1 από τα 11 μέτρα. Στο 80' το σουτ του Μόρισον σταμάτησε πάνω σε συμπαίκτη του (Ρόζενμπεργκ)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Τζόουνς, ΜακΌλι, Όλσον, Ρίτζγουελ, Γιακόμπ, Μπραντ, Ντόρανς, Μόρισον, Τόμας, Λονγκ

ΆΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Αρτέτα, Ροζίτσκι (82' Γκιμπς), Καθόρλα (89' Κοκελέν), Ζιρού, Ζερβίνιο (72' Βερμάελεν)

ΡΕΝΤΙΝΓΚ- ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 0-2
Γήπεδο: Μαντζέσκι

Και πώς να σωθεί; Η Ρέντινγκ γνώρισε την 7η σερί ήττα της καθώς έχασε με 2-0 από τη Σαουθάμπτον και η Τσάμπιονσιπ την περιμένει.

Στο 20ο λεπτό ο Ρόμπσον Κανού έχασε το άχαστο εξ επαφής ενώ δύο λεπτά μετά ο Μπόρουτς πραγματποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μαριάπα. Τελικά στο 34' ο Ροντρίγκες έπαιξε υο ένα-δύο με τον Ντέιβις και από κοντά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενουμένους. Στο 37' το σουτ του Ροντρίγκες τράνταξε το δοκάρι του Φεντεριτσι, ενώ στο 43' ο Ραμίρες δεν μπόρεσε να βρει στόχο μέσα από την περιοχή.

Στο 52' τα σουτ του Ντέιβις δεν ανησύχησε τον Φεντερίτσι, ενώ στο 60' ο Ροντρίγκες έκανε τη σέντρα από αριστερά αλλά ο Λάμπερτ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μέσα στην περιοχή. Στο 69' το σουτ του Ροντρίγκες έφυγε άουτ, ενώ στο 72' ο Ροντρίγκες έβγαλε όμορφα για τον Λαλάνα ο οποίος με κοντινό σουτ έγραψε το 2-0 για τους «αγίους». Στο 75ο λεπτό το σουτ του ΜακΑνούφ έφυγε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λε Φοντρ έκανε το σουτ και ο Μπόρουτς φάνηκε να αποκρούει μέσα από τη γραμμή. Η Ρέντινγκ προσπάθησε στη συνέχεια αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Φεντερίτσι, Γκάντερ, Κέλι, Μαριάπα, Μόρισον, Καρακάν, Άκπαν (46' Λάιγκερτγουντ), Γκάθρι (62' ΜακΚλίαρι), ΜακΆνουφ, Ρόμπσον - Κανού (72' Χαντ), Λε Φοντρ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Κλάιν, Γιοσίντα, Χόιβελντ, Σο, Σνέντερλιν, Κορκ, Σ. Ντέιβις (8' Ντο Πράδο), Ραμίρες, Λάμπερτ, Ροντρίγκες (63' Λαλάνα)

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα