Δέδας: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες

15:27 23/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας δεν χωρά δικαιολογίες, σύμφωνα με τον Γιώργο Δέδα, ο οποίος τόνισε πως αυτή δεν ήταν η πραγματική εικόνα της ομάδας.

«Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν βέβαια όπως στην Ελευσίνα αλλά και αυτό που δείξαμε στα Τρίκαλα δεν είναι η πραγματική μας εικόνα», ήταν τα λόγια του Δέδα για να προσθέσει:

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Δεν είχαμε σπιρτάδα, τι να πω… Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα θα έπαιζαν έτσι, θα πήγαιναν σε ένα δικό τους στυλ, σε έναν δικό τους γρήγορο ρυθμό. Κατάφεραν με αυτό τον τρόπο και μένοντας ψυχολογικά στο ματς να το γυρίσουν στο τελευταίο τρίλεπτο».

«Πρέπει να μάθουμε να αντιδρούμε στην πίεση. Στα άλλα ματς φέτος δεν είχαμε ανάλογη πίεση, μας ανάγκασαν τα Τρίκαλα να κάνουμε πολλά λάθη. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε 2 εβδομάδες και πρέπει να βελτιωθούμε. Θέλαμε τη νίκη και για τον κόσμο, δεν περιμέναμε να ερχόταν τόσος πολύς. Θέλαμε να τους έχουμε στα επόμενα παιχνίδια κυπέλλου στο γήπεδο μας. Ελπίζω να μην απογοητευτούν με αυτό το αποτέλεσμα, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας», είπε καταλήγοντας ο Δέδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα