Αποχωρεί ο Γαμπιεράκης;

Το γράψαμε και χθες (στη στήλη "καρφώματα", με τίτλο "Σκάει βόμβα;"), όταν μάθαμε ότι το… σκέφτεται. Κατά πώς φαίνεται οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αφού πλέον ο Παντελής Γαμπιεράκης δεν σκέφτεται απλά να αποχωρήσει από τον Ερασιτέχνη (κατ' αρχήν), αλλά έχει πάρει την απόφασή του, την οποία θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα στα μέλη του Συμβουλίου.

Τί σημαίνει αυτό για το ξεχωριστό κομμάτι του μπάσκετ; Αυτό θα φανεί στην πορεία. Το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή η πρόθεση του κ. Γαμπιεράκη είναι

να αποχωρήσει από τον Ερασιτέχνη, την προεδρία του οποίου ανέλαβε πριν από λίγο καιρό. Το γιατί, θα το εξηγήσει ο ίδιος, αν κι εφόσον υλοποιήσει αυτή του την πρόθεση.

Για το τμήμα μπάσκετ έχει ξεκινήσει ήδη κάποιες διερευνητικές επαφές, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει διάδοχη κατάσταση, αν υπάρχει στον ορίζοντα αγοραστής - επενδυτής, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να εγκαταλείψει την ομάδα στην τύχη της.

Αν υπάρξει θετικό αποτέλεσμα από τις όποιες κινήσεις έχει κάνει (και θα κάνει πολύ περισσότερες στις αμέσως επόμενες ημέρες) θα αποχωρήσει και από το τμήμα μπάσκετ. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, ενδεχομένως ούτε ο ίδιος να μην γνωρίζει τι θα πράξει.

Όπως και να 'χει, ο Ηλυσιακός βρίσκεται πλέον στη δίνη ενός σύνθετου προβλήματος, αφού δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να βρεθεί πληθώρα επενδυτών, ειδικά σε μια ΚΑΕ αυτού του βεληνεκούς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως κάποιοι Ιλισιώτες, επιχείρησαν χθες το βράδυ (με επίσκεψη στο σπίτι του προέδρου) να τον μεταπείσουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα