Δεν άντεξε η ΑΕΛ

00:03 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 3ος ΟΜΙΛΟΣ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΡΣΕΪΓ- ΑΕΛ: 5-1
Γήπεδο: Βελοντρόμ
Η ΑΕΛ το πάλεψε αλλά δεν άντεξε και ηττήθηκε τελικά με 5-1 από τη Μαρσέιγ.
Στο 7' η κεφαλιά του Μπάροτν έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 16ο λεπτό ο Ρεμί με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ντεγκρά.
Η ΑΕΛ

πάγωσε το Βελοντρόμ στο 22', καθώς ο Μοντέιρο εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Ουόν ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μανταντά.
Στο 29' η AEΛ βρέθηκε κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ, όμως το πλασέ του Ντεντέ μετά από κόρνερ του Μοντέιρο, κατέληξε λίγο έξω, ενώ στο 43' η Μαρσέιγ έφερε στα ίσια το ματς.
Ο Μπάρτον εκτέλεσε κόρνερ, ο Μέντες έπιασε την πρώτη κεφαλιά και με τον ίδιο τρόπο ο Φανί έκανε το 1-1. στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπεμπέ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Βουό έστρωσε με το κεφάλι στον Μοντέιρο, ο οποίος με δυνατό σουτ από πολύ κοντά, ανάγκασε τον Μανταντά σε μεγάλη απόκρουση.
Η Μαρσέιγ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 61ο λεπτό.
Κόρνερ από τον Βαλμπουενά και ο Μέντες με κεφαλιά, έκανε το 2-1, ενώ στο 76' μετά από σέντρα του Τζ. Αγιού από δεξιά, ο Ρεμί έπιασε την κεφαλιά, ο Ντεγκρά απομάκρυνε με γροθιές και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με το κεφάλι έκανε το 3-1.
Στο 86' ο Ζινιάκ είχε δοκάρι, ενώ το ο 4-1 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 90ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις ο Ρεμί διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
ΜΑΡΣΕΙΓ: Μανταντά, Ν'Κουλού (83' Μ'Μπο), Μέντες, Φανί, Αλόε, Μπάρτον, Αμπνουλάχ (53' Βαλμπουενά), Καμπορέ, Τζ.Αφιού, Ρασπετινό (69' Ζινιάκ), Ρεμί.
ΑΕΛ: Ντεγκρά, Τζούνιορ, Νικολάου (77' Κωνσταντίνου), Θεοφίλου, Καρλίτος (77' Πάρπας), Ουόν, Μοντέιρο, Σέρχιο, Μπεμπέ, Ντέντε, Βόου (89' Ορλάντο).

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ- ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: 2-4
Γήπεδο: Μπορούσια Παρκ
Άλωσε το «Μπορούσια Παρκ» η Φενέρ που επικράτησε με 4-2 της Ντόρτμουντ.
Η Γκλάντμπαχ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό.
Ο Τζάκα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ντε Γιονγκ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0.
Ωστόσο η Φενερμπαχτσέ ισορρόπησε το ματς και αντέδρασε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 25'.
Σκόρερ ο Κριστιάν με όμορφο φάουλ από τα 25 μέτρα.
Οι Τούρκοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια και ανέτρεψαν το ματς στο 40'. Σκόρερ ο Μεϊρέλες με όμορφο σουτ από τα 25 περίπου μέτρα.
Στο 59' ο Αράνγκο αστόχησε από πολύ κοντά ενώ στο 63' το σουτ του Μαρξ δε βρήκε στόχο.
Η Φενέρ έκανε 3 τα γκολ της στο 71ο λεπτό με δυνατό βολέ του Κάιτ μέσα από την περιοχή, αλλά η Γκλάντμπαχ, δύο λεπτά μετά μείωσε σε 3-2 με πλασέ του Ντε Καμάργκο.
Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 87ο λεπτό ο Κρίστιαν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Ντάεμς, Μπρούερς, Στρανζλ, Ρινγκ (46' Χργκότα), Σιγκερσί (61' Ντε Καμάργκο), Μαρξ, Νορντβάιτ, Αράνγκο, Τζάκα (87' Μλάπα), Ντε Γιονγκ.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Εγκεμέν, Αλί Καλντιρίμ, Ιρτεγκίν, Γκονιούλ, Μ

Keywords
Τυχαία Θέματα