«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

01:10 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 την Μαρσέιγ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και στο τέλος δήλωσε ευτυχισμένος.

«Μετά από αρκετή ώρα το συνειδητοποίησα τι έγινε και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό. Το έψαχνα καιρό αυτό το γκολ. Είχα κατηγορηθεί γι' αυτό, αλλά το πέτυχα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Δεν

μένω σε αυτό, βέβαια, υπάρχει και συνέχεια», δήλωσε ο νεαρός μέσος.

Για το πού υπερείχε ο Ολυμπιακός έναντι της γαλλικής ομάδας, τόνισε: «Είχαμε μεγάλη θέληση, περισσότερες κλασικές ευκαιρίες, δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς, αλλά τα καταφέραμε στα τελευταία λεπτά και... τέλος καλό, όλα καλά. Είμαστε από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που προσπαθεί να παίζει πάντα το παιχνίδι της».

Ο Ολυμπιακός απέφυγε τις κακοτοπιές προηγούμενων αγώνων όπου δεχόταν γρήγορα γκολ. «Μάθαμε μέσα από τα λάθη μας, δουλέψαμε στην προπόνηση και πήραμε τη νίκη σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Όσο για τον αγώνα στις 6 Δεκεμβρίου για την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Γιάννης Φετφατζίδης δήλωσε: «Έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απέναντι στην Άρσεναλ και είμαστε αισιόδοξοι γι' αυτό το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα