Νίκησε κι ελπίζει ο Ολυμπιακός

23:51 23/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και τα κατάφερε. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν με το γκολ του Φετφατζίδη, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή να κάνει το 1-0 και να φύγει από το «Βελοντρόμ» με ένα σημαντικό διπλό ενόψει της συνέχειας.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός

προσπάθησε να κινηθεί επιθετικά απέναντι στην Μαρσέιγ, ώστε να καταφέρει να σκοράρει και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λίγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν το νωθρό ξεκίνημα των γηπεδούχων και κατάφεραν στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης να σκοράρουν, αλλά το γκολ του Μέλμπεργκ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από εκεί και πέρα στο παιχνίδι των δύο ομάδων υπήρχε κινητικότητα, χωρίς όμως κανείς από τους δύο να απειλεί. Ενώ ο τερματοφύλακας των Γάλλων έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και κράτησε το 0 στην άμυνα της ομάδας του.

Στη συνέχεια η Μαρσέιγ ήταν αυτή που στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πίεσε και είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να βρει το δρόμο για να σκοράρει, κάτι που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στο 82ο λεπτό με τον Φετφατζίδη. Ο νεαρός άσος λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μανταντά, ο οποίος μέχρι εκείνη την στιγμή είχε πει «όχι» σε αρκετές φάσεις. Έτσι ο αγώνας έληξε με τον Ολυμπιακό να παίρνει ένα σημαντικό διπλό ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Η βαθμολογία:

1) Άρσεναλ 11 (5-2)
2) Μαρσέιγ 7 (4-1)
3) Ολυμπιακός 6 (5-5)
4) Ντόρτμουντ 4 (3-8)

Keywords
Τυχαία Θέματα