Αφεντικό με σπρώξιμο

23:45 23/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 8ος ΟΜΙΛΟΣ

ΜΙΛΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 2-3

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Σίρο

Ματσάρα στο Μιλάνο με την Μπαρτσελόνα να παίρνει το διπλό επικρατώντας 3-2 της Μίλαν που έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό όταν

ο Φαν Μπόμελ, πιεζόμενος από τον Τσάβι (που ήταν σε θέση οφσάιντ), έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η απάντηση της Μίλαν ήρθε άμεσα καθώς στο 20' ο Σέεντορφ έδωσε ιδανική πάσα στον Ζλάταν που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1. Σχεδόν με τη σέντρα ο Μέσι βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ βρήκε στα χέρια του Αμπιάτι και στη συνέχεια στο δοκάρι. Στο 28' ο διαιτητής Βόλφανγκ Σταρκς έδωσε ένα αστείο πέναλτι σε μονομαχία του Τσάβι με τον Ακουιλάνι. Ο Μέσι το εκτέλεσε, σκόραρε αλλά ο διαιτητής ζήτησε επανάληψη. Ο Αργεντίνος ήταν εύστοχος και τη δεύτερη φορά και έκανε το 1-2. Στο 39' ο Μέσι είχε ένα καλό σουτ ένα δύο λεπτά μετά ο Μπόατενγκ από εξαιρετική θέση δεν βρήκε στόχο. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο η Μίλαν άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Φαν Μπόμελ βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι αλλά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε και το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό.

Η μαγεία συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Στο 53' ο Μπόατενγκ με εκπληκτική ενέργεια άδειασε τον Κεϊτά και με σουτ έγραψε το 2-2. Δέκα λεπτά μετά όμως ο Μέσι με μια πάσα-ποίημα έβγαλε σε ιδανική θέση τον Τσάβι που έδωσε και πάλι προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα». Μετά το γκολ το παιχνίδι έγινε κακό και έτσι η Μπαρτσελόνα πήρε το μεγάλο διπλό που της εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Νέστα (65'Μπονέρα), Τζαμπρότα, Αμπάτε, Σίλβα, Φαν Μπόμελ (72'Νοτσερίνο), Σέεντορφ, Ακουιλάνι, Μπόατενγκ, Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Μασεράνο, Φάμπρεγκας (80'Πέδρο), Τιάγκο Αλκάνταρα, Τσάβι, Κεϊτά, Μπούσκετς, Βίγια (68'Αλέξις Σάντσες), Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα