«Δεν ήξερα για τις επαφές του Αδαμίδη»

15:26 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τους λόγους που αποφάσισε να στείλει εγγράφως την παραίτηση του στον Σταύρο Αδαμίδη και ν' αποχωρήσει από την ΑΕΚ, εξήγησε στο SENTRA FM ο Γιώργος Κωνσταντινίδης: «Στην κατάσταση που είναι η ΑΕΚ δεν μπορούσα να την βοηθήσω και εγώ εκείνη. Έχουμε φανεί ασυνεπείς χωρίς να μας αντιπροσωπεύει αυτό σαν διοικητικούς παράγοντες. Δεν θα ήθελα να μπω σε θέματα μετόχων.

Είχα πρόβλημα στο να μπορώ να λειτουργώ την εταιρία ΠΑΕ ΑΕΚ. Ένιωθα ότι είχα αρχίσει να ενοχλώ και δεν θα ήθελα να σταθώ εμπόδιο».
Αναφορικά για την συνεργασία του με τον Σταύρο Αδαμίδη την περίοδο που ήταν δίπλα του στην διοίκηση της ΑΕΚ, τόνισε: «Όπως σε όλες τις συνεργασίας υπήρχαν πράγματα που είχαμε διαφωνήσει και συμφωνήσει. Σε μία συνεργασία πάντα υπάρχει αυτό», και συμπλήρωσε για το πώς βλέπει την πορεία του Αδαμίδη στον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ: «Το τι θεωρώ σαν προσωπική άποψη δεν παίζει ρόλο.
Σας μιλάω με πλήρη ειλικρίνεια δεν γνώριζα τις επαφές του Αδαμίδη και των μετόχων για την επόμενη μέρα. Δεν θέλησα να ενημερωθώ και δεν ήταν και οι αρμοδιότητες μου τέτοιες. Δεν γνώριζα και δεν γνωρίζω το παραμικρό για τις όποιες εξελίξεις. Ήμουν σε σύμβουλος σε θέματα λειτουργίας της εταιρίας και εκτελεστικός διευθυντής. Δεν ήμουν σύμβουλος του κ. Αδαμίδη. Δεν γνώριζα τίποτα», είπε για τις επαφές του Σταύρου Αδαμίδη στην προσπάθεια του να βρει νέους επενδυτές.


Στην προσπάθεια του να ξεκαθαρίσει την όποια παρεξήγηση έγινε με την ανάρτηση του στο facebook, σχολίασε: «Δεν γνωριζόμαστε, αλλά σας το λέω με πλήρη ειλικρίνεια, στον λόγο της τιμής μου. Η ανάρτηση μου δεν αφορούσε την Οriginal, ούτε την ΑΕΚ που κάποιοι το εξέλαβαν διαφορετικά. Ήταν για φίλους στην δική μου σελίδα. Μπορεί να ήταν ατυχέστατη στιγμή. Δεν υπήρχε η οποιαδήποτε αναφορά στην ΑΕΚ ή την Οriginal. Αυτό είναι κάτι για την προσωπική μου ζωή».

Ο Κωνσταντινίδης απάντησε και στην προοπτική να ακολουθήσει τον δρόμο του Πρωτοδικείου η ΑΕΚ: «Όπως είναι η κατάσταση, σίγουρα δεν μπορώ να δω κάτι πολύ αισιόδοξα. Δεν γνωρίζω αν η λύση είναι το Πρωτοδικείο. Έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο και τους χειρισμούς του».

Τέλος μιλώντας για το αν γνωρίζει αν θα παραμείνει στην διοίκηση της ΑΕΚ ο Σταύρος Αδαμίδης, αλλά και αν του χρωστάει λεφτά η Ένωση σχολίασε: «Είναι προσωπική του απόφαση, δεν το γνωρίζω. Απ' όσο γνωρίζω όχι. Η ΑΕΚ δεν μου οφείλει κάτι αυτή την στιγμή. Οικονομικά είναι θέματα που τα βλέπουμε προσωπικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα