Δεν μένει ο Αρκούδας; Μεγάλο πλήγμα… Ψυχραιμία Ενωσίτες!

18:05 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τσαντίστηκε, λέει, ο Αρκούδας επειδή η ΑΕΚ του είπε να περιμένει προκειμένου να επανεξεταστεί η περίπτωσή του, κι αυτός απάντησε εκνευρισμένος στον Δέλλα πώς θα πρέπει να βιαστεί η «Ένωση» για την πρόταση εάν θέλει να μην τον χάσει από τον ΟΦΗ που τον... πολιορκεί!

Εντάξει, αντιλαμβάνομαι ότι το... πλήγμα είναι μεγάλο κι ότι κι εσείς που με διαβάζετε τώρα, δεν είναι εύκολο να «χωνέψετε» ότι υπάρχει η πιθανότητα να χάσουμε τον Αρκούδα από τον ΟΦΗ.

Ψυχραιμία όμως. Τώρα θα φανούν οι γενναίοι... Στα δύσκολα...

Θεέ μου, δώσε μου δύναμη να αντέξω αυτά που ακούω και που διαβάζω, για τους... Φέτσηδες και τους... Αρκούδες, που είτε τους φαίνονται μικρές οι προτάσεις που τους γίνονται, είτε πιέζουν γιατί αποτελούν «πόλο έλξης» για άλλες ομάδες.

Μην νομίζετε βέβαια πώς αυτά που γράφονται και που ακούγονται και κυρίως με τον τρόπο και με τους τίτλους που γράφονται και που ακούγονται, είναι τυχαία ή αποτελούν προϊόν βλακείας.

Μην ξεγελιέστε. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να βγει προς τα έξω ότι η ΑΕΚ του Μελισσανίδη κάνει «φθηνές» προτάσεις παραμονής, προτάσεις οι οποίες δεν είναι ικανές να ευχαριστήσουν, ούτε καν τους... Φέτσηδες και τους... Αρκούδες!

Η πραγματική διάσταση βέβαια είναι πολύ απλή. Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει από το περσινό ρόστερ, 5-6 παίκτες που έδειξαν αν μη τι άλλο το πιο προφανές για έναν ποδοσφαιριστή που είναι να ξέρει μπάλα.

Από εκεί και πέρα, επειδή δεν γίνεται να κάνει μέσα σε ένα καλοκαίρι, καμιά 20αρια μεταγραφές, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποια παιδιά που δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Α' Εθνικής, πώς μπορούν τουλάχιστον να βοηθήσουν και την ομάδα και τους εαυτούς τους, αγωνιζόμενοι πλέον στην Γ' Εθνική.

Και οι προτάσεις που τους γίνονται, όχι απλά δεν είναι μικρές, αλλά είναι σούπερ βάσει της παταγώδους αγωνιστικής τους αποτυχίας την τελευταία αγωνιστική σεζόν και φυσικά του αδιαμφισβήτητου γεγονότος ότι δεν έχουν πείσει ούτε καν ότι πρόκειται για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αξίζουν να αμείβονται και αναλόγως.

Είναι λοιπόν να τρελαίνεσαι, όταν ακούς και διαβάζεις πώς είναι υποτιμητικό για αυτά τα νεαρά παιδιά, το να παίρνουν γύρω στα 2000 ευρώ το μήνα και να τους εξασφαλίζει η ΑΕΚ και το σπίτι, χωρίς να έχουν δείξει το παραμικρό για τις ποδοσφαιρικές τους δυνατότητες.

Τέλος πάντων. Άντε να τελειώνει αυτή την εβδομάδα, η ιστορία με τους παίκτες που αντί να ευχαριστούν το Θεό και την Παναγία που η ΑΕΚ τους δίνει μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξουν ότι δεν είναι για τα... θηρία και τις... αρκούδες, έχουν το θράσος και διαμαρτύρονται κιόλας.

Άντε να τελειώνει γιατί από την επόμενη εβδομάδα, έρχονται τα πολύ καλύτερα! Καλημέρα σας!

*Το άρθρο δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα "Ώρα των Σπορ".

Keywords
Τυχαία Θέματα