«Δεν τους βολεύει να μιλάνε για το -8»

13:04 26/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Γρανάδα, η κάμερα "συνέλαβε" τον Λιονέλ Μέσι να έχει έντονο διάλογο με τον Νταβίδ Βίγια με τον Τύπο της Μαδρίτης να δίνει υπερβολική σημασία στο περιστατικό, σύμφωνα με τον Ντάνι Άλβες γιατί, όπως είπε δεν τους βολεύει να γίνεται αναφορά στο -8 της Ρεάλ Μαδρίτης από την κορυφή.

Σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος μπακ της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Δεν τους βολεύει να μιλάνε για τους οκτώ πόντους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τι κάνουν ο Μέσι με τον Βίγια. Ξέρουμε πώς δουλεύει το σύστημα και έχουμε πάθει... ανοσία".
Όσο

για το κακό ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα, ο Ντάνι Άλβες δήλωσε: "Είναι αδιανόητο πως η Ρεάλ έχει μόνο επτά βαθμούς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Για μας πάντως όλοι οι βαθμοί είναι σημαντικοί ανεξάρτητα από την κατάταξη".
Τέλος για τον Τίτο Βιλανόβα, ο Ντάνι Άλβες δήλωσε: "Ο Γκουαρντιόλα μας άφησε σε καλά χέρια, εξασφάλισε ότι θα συνεχιστεί το ίδιο αγωνιστικό πλάνο και φιλοσοφία. Ανησυχούσαμε ότι τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά με έναν διαφορετικό προπονητή, όμως ο Τίτο δεν έχει αλλάξει τίποτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα