«Δεν υπάρχουν φαβορί»

17:29 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχθηκε τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Μέταλιστ, ενώ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Europa League

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ερνέστο Βαλβέρδε

Επιστρέφετε με τον Ολυμπιακό στο Χάρκοβο μετά από τρία χρόνια και τρεις μήνες. Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από

το γήπεδο και πόσο διαφορετική περιμένετε την Μέταλιστ;

Το γήπεδο έχει βελτιωθεί πολύ, είναι ολοκαίνουριο, είναι πολύ ωραίο και έχει τεράστια διαφορά απ' ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Οσον αφορά στην ομάδα έχει την ίδια φιλοσοφία είναι επιθετική και η πίεση αύριο θα είναι μεγάλη.

Ποιος είναι το φαβορί στο αυριανό παιχνίδι;

Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο φαβορί για την πρόκριση. Εμείς έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Η Μέταλιστ τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο φαβορί.

Αυτή την στιγμή η Μέταλιστ έχει σκοράρει πολλά γκολ στην Ευρώπη. Θα προσέξετε πολύ αυτόν τον τομέα;

Ναι μας απασχολεί το γεγονός ότι η Μέταλιστ έχει πολύ καλή επίθεση. Έχει γρήγορη επίθεση με Αργεντίνους ποδοσφαιριστές και Βραζιλιάνους και μας απασχολεί πάρα πολύ. Εχει βάλει οκτώ γκολ στην Σάλτσμπουργκ και φυσικά πρέπει να το προσέξουμε.

Έχετε καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξετε αύριο;

Ναι, έχω καταλήξει στο τι θα κάνω. Τα παιχνίδια είναι πολλά, αλλά έχω καταλήξει τι θα κάνω. Πήρα μαζί μου 21 ποδοσφαιριστές διότι από την στιγμή που είναι όλοι διαθέσιμοι ήθελα να τους έχω και όλους μαζί.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε ομάδες όπως η Μπορούσια και η Μαρσέιγ. Μπορείτε να συγκρίνετε αυτές τις ομάδες με τη Μέταλιστ;

Σίγουρα μπορώ να συγκρίνω αυτές τις ομάδες. Η Μέταλιστ λογικά θα πάρει το πρωτάθλημα Ουκρανίας και του χρόνου θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στην Μέταλιστ και την Άρσεναλ και την Μαρσέιγ.

Λατρεύετε τον γρήγορο ρυθμό, αλλά πόσο παγίδα μπορεί να είναι για τον Ολυμπιακό να παίξει γρήγορα κόντρα σε μία πάρα πολύ επιθετική ομάδα;

Το πιο πιθανό είναι να διεξαχθεί ένα παιχνίδι σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Γνωρίζοντας ότι η Μέταλιστ μπορεί να παίξει γρήγορα και εμείς παίζουμε σε υψηλό ρυθμό. Εμείς γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε αύριο, αλλά μάλλον θα δείτε ένα γρήγορο παιχνίδι.

Ποιο αποτέλεσμα θα ήταν το ιδανικότερο για εσάς στο αυριανό παιχνίδι;

Εχω μερικά σκορ στο μυαλό μου που αρέσουν. Σίγουρα θα μας άρεσε να κερδίζαμε αύριο, αλλά δεν μπορώ να μαντέψω τι θα συμβεί αύριο γιατί θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα