Δια πυρός και σιδήρου η ΑΕΚ

19:46 23/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ πήρε το «διπλό» που τόσο ήθελε πριν από τον τελικό, όμως φάνηκε ξεκάθαρα, από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πως είχε το μυαλό της στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση επικράτησε με 23-25 του Πανελλήνιο στο κλειστό της Κυψέλης για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε ξεκάθαρα πως το μυαλό

της βρισκόταν στον τελικό της ερχόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ. Αυτό το κατάλαβε από νωρίς ο Πανελλήνιος, ο οποίος θέλησε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερό τρόπο την αδράνεια της Ένωσης. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σκοράρουν για να πάρουν κάποια διαφορά και τα κατάφεραν, μετά από αρκετή ωρά, που οι δύο ομάδες βρίσκονταν στην ισοπαλία, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εκλάμψεις, ώστε να μην αφήσουν το σκορ να ξεφύγει. Παρόλα αυτά το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Κυψέλης να προηγείται με 2 γκολ (11-9).

Στην επανάληψη η Ένωση μπήκε καλύτερη και με βελτιωμένη επίθεση, λόγω της εισόδου του Αλβανού, κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα της και να πάρει το προβάδισμα. Αυτή τη διαφορά, όμως ο Πανελλήνιος την έφερνε συνεχώς στα ίσα. Μετά από προσωπικές ενέργειες του Μπαλωμένου και τα γκολ που πέτυχε μαζί με τον Μπακαούκα, η Ένωση βελτίωσε πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της και με καθαρό μυαλό διατήρησε το 1 γκολ που είχε στα τελευταία λεπτά. Ο Μπακαούκαε έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας πέναλτι στο τέλος, με την Ένωση να παίρνει σημαντικό διπλό με 23-25.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΑΕΚ 23-25
Τα δεκάλεπτα: 4-4, 7-7, 11-9 (ημχ.), 15-15, 20-19, 23-25
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Βασιλόπουλος 6, Σκοδριάνος, Δημήτρουλας 1, Πανταζής, Παπανίκος 1, Ξηρός, Σαμαράς 8, Παρασκευαϊδης, Μαυροφρύδης 1, Μπαρίκος, Αιβάζης, Σομπιρακούλ 3, Ζαφείρης, Ουρόσεβιτς 3, Δημητρόπουλος.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 5, Γεωργιάδης 6, Γιαννόπουλος 1, Μπαλωμένος 7, Τσακνής, Συγγάρης, Κότσιρας, Οικονόμου, Αλβανός 2, Ναουμίδης, Τσαούσης 1, Παπαδιονυσίου 3, Κουρέτας, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.
Διαιτητές: Βέργος- Αβράμης, διαιτητές: 3-3, πέναλτι: 2/4-2/2

Keywords
Τυχαία Θέματα